Politica de retur

Politica de returnare

Noi ne dorim si facem tot posibilul sa fii pe deplin multumit/a de cumparaturile efectuate Online pe website-ul nostru www.kruz.ro, totusi, in cazul in care nu esti multumit/a de produsele achizitionate, le poti returna in baza prevederilor legale in vigoare.

Legislatia romana in domeniul comertul electronic si a regimului contractelor la distanta (Ordonanta nr. 130/31.08.2000, completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000) prevede urmatoarele: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului".

Prin urmare, poti returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara a ti se cere motivul pentru care ai luat aceasta decizie. Denuntarea de contract se face numai in scris. Pot fi returnate in baza acestor prevederi legale doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul nostru. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care ti-a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit – factura fiscala si chitanta, dupa caz). In maxim 30 de zile de la data returnarii iti vom inapoia contravaloarea comenzii in contul tau sau prin mandat postal.

Cheluielile de returnare vor fi suportate de cumparator. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii. Nu poti returna un produs care are defecte provocate de tine. Noi ne asiguram ca produsele de pe website-ul www.kruz.ro ajung la tine in cele mai bune conditii.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului.

Daca ti-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il poti returna. Societatea noastra va suporta toate cheltuielile cu transportul si iti vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, ti se va returna integral contravaloarea acestuia sau vei avea posibilitatea sa selectezi alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate catre noi.

Daca ai comandat din greseala alt model, poti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca atat produsul, cat si ambalajul sa fie nedesfacute si nedeteriorate, in nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de client in acest caz. Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului.

Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne transmiteti o solicitare la adresa contact@kruz.ro. Trimite coletul cu produsul si factura din coletul primit la o adresa ce va fi comunicata de catre operatorii nostri. Taxele de transport, in acest caz, vor fi suportate de cumparator. Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului.

Returnarea produsului catre Igrec Top Shop S.R.L. trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client, exceptie Posta Romana, conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6, litera I.
Persoanele Juridice nu beneficiaza de returul produselor deoarece legislatia in vigoare nu include decat persoanele fizice.

Retururile expediate cu plata la destinatar nu vor fi acceptate! Orice retur este mai intai verificat la depozit, apoi se returneaza banii.
 

Firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru produsele deteriorate sau distruse de catre transportator, fara un PROCES VERBAL de constatare a acestui fapt.

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

 

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de S.C. Igrec Top Shop S.R.L.:

 

Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit. Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original (daca a fost emis de producator / distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de accesoriile / cadourile cu care a fost livrat. Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat.

Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Nu se accepta returul produselor Cosmetice, a celor din categoria Maternitate si de ingrijire personala daca au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena.


Conditii de predare:

– Coletul trebuie sigilat pentru a putea fi preluat si returnat in conditii optime: va recomandam o cutie solida sau un plic, ambele cu protectie la interior in cazul in care ambalajul original este deteriorat.

–  Trebuie completat si trimis prin e-mail la adresa contact@kruz.ro formularul de retur pentru produsele pe care doriti sa le returnati.

 

Fromular retur:

Catre S.C. Igrec Top Shop S.R.L,

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: ............

Comandate la data : ............ / primite la data : ............

Numele consumatorului ............

Numar de telefon ............

Nr comanda .........

Adresa consumatorului ............

Data ............

 

Produse de tip comanda speciala (indiferent de categorie) nu pot fi returnate.

Limitarea dreptului la retur gratuit
Compania S.C. Igrec Top Shop S.R.L isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur produse in 14 zile” in cazul unor retururi repetate sau in cazul unor urme vizibile de uzura a produselor, indiferent de tipul produsului returnat.
Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.

 

Ai nevoie de ajutor?

  • +4 0747 727 777
  • Email: comenzi@kruz.ro