Politica de Confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Igrec Top Shop Srl(„Kruz.ro”), cu sediul in Str. Lucian Blaga, Nr. 8, Bl. Q4, Sc. A, Ap.4, Pitesti – Arges, Romania.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet, Kruz.ro.
DECLARAȚIE
Kruz.ro va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.
COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI
Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma informatiile colectate din acest site. Datele dumneavoastre pot fi comunicate decat in cazul in care ne vor fi solicitate de dumneavoastra sau de autoritatile statului Roman prin mandat judiciar.
Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei in vederea furnizarii de curierat, servicii de plata bancar si furnizarea de servicii de asigurare.
Toate aceste date colectate sunt pastrate pana cand utilizatorul cere ca acestea sa fie sterse.
Colectam informatii atunci cand ne furnizati personal prin: abonarea la newsletter, trimiteti feedback sau e-mail la adresa noastra sau achizitionati produse de pe acest site pentru trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) ,de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt: datele de identitate (date la efectuarea unui contract, trimiterea unui e-mail sau abonarea la newsletter), istoricul de navigare pe site-ul nostru (daca ati dat accesul) si informatiile pe care ni le-ati trimis sau transmis din conversatiile cu operatorul nostru si mesajele trimise).
Atunci când utilizați magazinul on-line www.Kruz.ro, unele din datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi prelucrate, conform legislației privind protecția datelor personale, inclusiv noul Regulament 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice prin prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, regulament care va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene incepand cu 25 mai 2018.
Societatea Igrec Top Shop SRL (cu denumirea comerciala “Kruz.ro” ) CUI: RO 34968608, Nr. Inreg. la Reg. Com: J03/1187/2015, Sediul: Str. Lucian Blaga, Nr. 8, Bl. Q4, Sc. A, Ap.4, Pitesti – Arges, Romania, este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de acestea în conformitate cu legislația in vigoare privind protecția datelor.
„Date cu caracter personal” reprezintă orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
Această politică de confidențialitate descrie ce tipuri de date va sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate si in ce scop, care sunt drepturile dumneavoastra în legătură cu aceste prelucrări, cat timp le stocam si ce masuri luam pentru a le proteja.
Noi prelucrăm datele dumneavoastra personale numai pe baza consimțământului dumneavoastra, colectarea informațiilor personale fiind necesară pentru derularea unui contract între dumneavoastra și www.Kruz.ro, de exemplu când achiziționați produse din magazinul nostru online, astfel încât să va putem livra produsul la adresa de livrare solicitată, sa va emitem factura si altele similare.
Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile de pe www.Kruz.ro, prelucrând comenzile, returnările, platile si vă vom trimite notificări privind starea livrării produselor comandate. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală necesara pentru efectuarea cumpărăturilor online.
NU colectam si nu prelucram nicio data sensibila: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.
Societatea prelucrează următoarele categorii de date personale:
1. Date de contact și identificare necesare pentru crearea contului de utilizator pe www.Kruz.ro: nume, prenume, adresa domiciliu/livrare, numar telefon, adresa e-mail, data nasterii, etc;
2. Date de contact și identificare necesare pentru a comanda produse și pentru livrarea acestora la adresa solicitată: nume, prenume, adresa domiciliu/livrare, numar telefon, adresa e-mail, data nasterii, modalitate de plata, istoric comenzi, etc;
3. Date privind achizițiile efectuate prin www.Kruz.ro cum ar fi produsele achiziționate, sumele facturate și încasate, inclusiv date privind metoda de plată aleasă de utilizator, frecvența achizițiilor, etc;
4. Datele privind interacțiunea utilizatorului cu Pagina Web – prin utilizarea cookie-urilor se pot colecta date privind modul în care interacționați cu Pagina Web. Pentru detalii cu privire la aceste tehnologii și modul de utilizare, vă rugăm să consultați Secțiunea “Cookies” din cadrul “Termeni si conditii”
Nu preluăm, nu înregistrăm şi nu utilizăm datele cu caracter personal ale minorilor, în limite rezonabile cunoașterii noastre, decât cu acordul părinților sau al reprezentanților legali ai acestora.
Scopurile prelucrării datelor personale sunt:
1. Crearea si gestionarea conturilor de utilizatori pe www.Kruz.ro;
2. Procesarea și livrarea comenzilor la adresa solicitată de utilizator;
3. Oferirea de beneficii utilizatorilor cu cont pe www.kruz.ro și a altor programe de fidelizare ale societatii noastre;
4. Transmiterea de comunicări comerciale prin intermediul poştei electonice, prin telefonie mobilă sau prin poștă sau curier (în limitele consimțământului dumneavoastra);
5. Oferirea de răspunsuri la întrebările, sfaturile, reclamațiile, comentariile pe care ni le trimiteți;
6. Soluționarea eventualelor dispute sau reclamații în legătură cu sau rezultând din activitatile prestate de societatea noastra;
7. Returnarea produselor si apoi, daca e cazul, rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing.
Vom păstra informațiile dumneavoastra personale cât timp sunteți un client activ si aveti un cont  pe www.kruz.ro . Daca nu aveti cont pe www.kruz.ro vom pastra datele dumneavoastra pentru o perioada de 5 (cinci) ani. Este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestor perioade, in conformitate cu legislatia in vigoare sau pentru apararea intreselor noastre legitime.
Ca regula generala prelucrarea datelor dumneavoastra va fi facuta pentru incheierea si executarea unui contract incheiat intre noi si dumneavoastra in momentul achizitionarii de produse sau servicii oferite de societatea nostra. Deasemenea va aducem la cunostinta ca unele prelucrari sunt impuse de legislatia in vigoare privind regimul financiar-contabil al documentelor ( ex.: facturi, declaratii fiscale, etc ).
Refuzul dumneavoastră de a acorda acces la prelucrarea anumitor date va poate împiedica să utilizati sau sa accesati tot sau o parte din conținutul oferit de site-ul nostru online www.kruz.ro  sau sa primiti informatii privind produsele / serviciile oferite de societatea noastra. 
In calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:
a) Dreptul deinformare si acces: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective;
b) Dreptul la rectificarea datelor: utilizatorii au dreptul să solicite modificarea informațiilor personale incorecte sau completarea datelor incomplete. Utilizatorii înregistrați au acces la datele lor în orice moment și pot să le editeze / să le modifice direct din contul lor.
c) Dreptul de ștergere a datelor cu caracter personal („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc in cazul in care se aplica anumite motive mentionate de legile in vigoare;
d) Dreptul de retragere a privilegiilor: utilizatorii au dreptul în orice moment să își retragă consimțământul oferit la o dată anterioară pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;
e) Dreptul la restrictionarea prelucrarii: puteti exercita aceste drepturi trimitand o cerere scrisa, semnata si datata, la sediul nostru din Str. Lucian Blaga, Nr. 8, Bl. Q4, Sc. A, Ap.4, Pitesti – Arges, Romania sau pe protectia.datelor@Kruz.ro
f) Dreptul la portabilitatea datelor – dreptul sa va primiti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat, date care pot fi transmise direct altui operator, daca este posibil din punct de vedere tehnic;
g) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere: dacă credeți că drepturile dumneavoastra sunt încălcate, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal din România, in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.
Pentru a proteja datele personale colectate de la dumneavoastra vom implementa masuri tehnice (prin securizarea echipamentelor si a sistemelor) si organizatorice ( prin proceduri interne clare) iar accesul la acestea va fi limitat angajatilor si tertelor parti, care se supun obligatiei de confidentialitate si prevederilor legale privind protectia si confidentialitatea datelor. Printre acestia se pot enumera: furnizorii de servicii de curierat, de servicii bancare, de servicii IT, de servicii de marketing, etc.
Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:
  ●Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).
  ● Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
A. Daca sunteti client al site-ului, va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:
Nume si prenume
Numar de telefon
Adresa de e-mail
Adresa de facturare
Adresa de livrare
Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains
Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.
Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.
In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.
In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de , iar contul creat va fi sters automat.
B. Daca sunteti vizitator al site-ului, va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:
In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel
In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.
2. Scopurile si temeiurile de prelucrarii
A. Daca sunteti client al site-ului, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si , respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si , definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si .
pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.
pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de , prin intermediul site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.
Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii “Informatiile contului meu”.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
B. Daca sunteti vizitator al site-ului, [detinatorul website-ului kruz.ro] prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de [detinatorul website-ului], prin intermediul site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.
Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al [detinatorul website-ului] de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
3. Durata pentru care va prelucram datele
Kruz.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).
In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul “stergere cont” din sectiunea “informatiile contului meu”, va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.
In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.
Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.
In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.
Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.
4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.
Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.
Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.
De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
pentru administrarea site-ului
in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre prin intermediul site-ului;
pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.
5. Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate catre pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.
6. Drepturile de care beneficiati
In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:
dreptul la informare – dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre , conform celor descrise in prezentul document;
dreptul de acces la date dreptul de a obtine confirmarea din partea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
dreptul la rectificare – dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, (“dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
dreptul la opozitie
– in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
– in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
– in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatedreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email:
7. Confidentialitatea minorilor
kruz.ro nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.
Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.
Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la protectia.datelor@Kruz.ro
8. Modificari in politica de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

Pentru orice întrebări privind protecția datelor dumneavoastra personale, precum și pentru îndeplinirea drepturilor și cerințelor menționate mai sus, puteți contacta ofițerul nostru pentru protecția datelor. prin trimiterea unui e-mail la adresa: protectia.datelor@Kruz.ro sau prin poștă la adresa sediului nostru: SC IGREC TOP SHOP SRL, Str. Lucian Blaga, Nr. 8, Bl. Q4, Sc. A, Ap.4, Pitesti – Arges, Romania. 
Va atentionam ca societatea noastra nu răspunde solicitărilor anonime!