Ventilator de răcire pentru smartphone Baseus GAMO GA06 (negru)

29,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Suport de răcire Baseus

Un dispozitiv inovator și surprinzător care vă permite să răciți momentan orice echipament. Suportul portabil care reglează temperatura telefonului sau a consolei de jocuri este o soluție extrem de practică. Acesta are un afișaj digital încorporat care vă informează cu privire la starea actuală a temperaturii. Controlul automat al temperaturii și tehnologia de răcire triplă este capabilă să reducă căldura în timpul utilizării telefonului cu până la 16°C.


Răcire instantanee

Dimensiunile reduse ale suportului nu afectează în niciun fel efectul de răcire. Temperatura va fi redusă la 16°C pe întreaga suprafață și va ajunge la fiecare element încălzit. Timpul necesar pentru a reduce cu succes acumularea de căldură va fi de aproximativ 1 secundă. Scapă în mod eficient de bâlbâielile și încetinirea smartphone-ului și protejează împotriva supraîncălzirii, precum și a arderii. Există șansa de a menține o temperatură constantă pe toată durata de viață a echipamentului cu ajutorul radiatorului.


Tehnologie triplă

Sistemul triplu de răcire de ultimă generație reduce complet blocarea și forfecarea ecranului în timpul jocurilor sau al transmiterii de mesaje text cauzate de căldura excesivă. Semiconductorul din interior este responsabil pentru scăderea temperaturii. Acesta inhibă atât încălzirea, cât și răcirea excesivă. Atunci când dispozitivul atinge 12°C, produsul se deconectează mecanic după 3 ore.


Nivelul vizibil al temperaturii

În partea superioară există un ecran digital care arată nivelul de căldură în orice moment. Este posibil să setați gradele în Fahrenheit și Celsius. Pur și simplu apăsați butonul de pornire în direcția corespunzătoare. Butonul oferă funcții de mod automat și turbo, care pot fi selectate în funcție de preferințe.


Control automat

Responsabil de controlul temperaturii pentru a reduce pe cât posibil riscul de deteriorare a echipamentelor din cauza condensului. Împiedică aerul rece să se condenseze și oferă o protecție extrem de eficientă. Prin comparație, absența unui astfel de sistem responsabil cu menținerea gradelor Celsius corecte duce la condensare frecventă, ceea ce duce la defecțiuni grave.


Utilizare pe termen lung

Radiatorul este ideal pentru sesiunile lungi de jocuri pe o consolă portabilă sau pe un smartphone. Are o durată de viață de până la 200 de ore, așa că este cu siguranță un gadget de succes pentru gamerii profesioniști care apreciază confortul și performanța într-unul singur. De asemenea, va funcționa bine și pentru înregistrarea transmisiunilor live de lungă durată. În niciun caz nu va bloca ecranul, nu va compromite vizibilitatea și nu va acoperi nicio caracteristică importantă a carcasei. Orice sunet neplăcut este complet redus.


Design impresionant

Suportul a fost proiectat cu un grad ridicat de funcționalitate și un aspect elegant în același timp. Apărătorile de umăr din silicon au grosimea potrivită și sunt universale. Designul general se potrivește oricărei dimensiuni de telefon. Acesta a trecut numeroase teste și a primit certificate de siguranță, ceea ce atestă calitatea sa superioară. Este disponibil în culoarea neagră clasică, dar la modă. Cablul inclus atinge o lungime de 1,5 m pentru a face și mai comodă utilizarea.

Specificații


Producător Baseus
Model Radiator de răcire GAMO Refriger
Cod produs GA06
Material Aluminiu, silicon, PC
Compatibilitate Telefoane cu grosimea de 66 mm-88 mm
Telefoane cu grosimea de 59 mm-80 mm (cu inserție de silicon)
Curent de ieșire DC 5V/1.5A
Greutate 75,8g
Interfață USB-C
Inclus Radiator x1, cablu tip C x1, inserție de silicon x2

<!–
​_
<!–
​_