Uwchyt / Suport pentru telefon cu lumini LED Cygnett (negru)

112,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Suport / Suport pentru telefon cu lumini LED Cygnett (negru)

Înregistrezi des vloguri cu telefonul tău? Sau faceți transmisiuni în direct? Dacă da, Cygnett are o ofertă special pentru tine! Suportul pentru telefon este echipat cu 2 lumini LED. Acesta suportă până la 3 moduri de iluminare și, de asemenea, ține smartphone-ul în siguranță. O clemă specială vă permite să montați dispozitivul oriunde fără probleme, iar datorită portului USB, îl puteți alimenta în mod convenabil. Acum puteți înregistra fără să vă faceți griji cu privire la iluminarea nefavorabilă!

Cygnett/CY3538VCSLR/2

Înregistrați ca un profesionist

Experimentați ușurința cu care puteți crea înregistrări video profesionale. Suportul Cygnett utilizează lumini LED pentru a vă ajuta să vă evidențiați fața în fotografii și videoclipuri, creând o strălucire blândă și eliminând imperfecțiunile și umbrele. Designul cu două lumini inelare vă permite să realizați fotografii sau clipuri video cu mai multe persoane, iar cu ajutorul mânerului reglabil, veți ajusta poziția telefonului în funcție de nevoile actuale.

Cygnett/CY3538VCSLR/3

Adaptați lumina la nevoile dvs.

Suportul Cygnett oferă până la 3 moduri de iluminare, cum ar fi alb cald, alb neutru și alb rece. De asemenea, dispozitivul vă permite să reglați temperatura de culoare de la 3000K la 6500K și o ajustare a luminozității în 10 trepte, până la 440 lm. Astfel, este ușor să setați nivelul de iluminare potrivit și să vă realizați fiecare invenție creativă.

Cygnett/CY3538VCSLR/6

Utilizare convenabilă

Datorită designului portabil al accesoriului, îl puteți lua liber cu dvs. oriunde și puteți filma confortabil. O clemă specială vă permite să atașați suportul la o masă sau la un birou. Produsul este extrem de versatil și funcționează bine cu o varietate de modele de telefoane. Este gadgetul perfect pentru persoanele care au nevoie de o lumină fiabilă pentru a face selfie-uri, streaming, înregistrări sau pentru a face fotografii de produs sau portrete.

Cygnett/CY3538VCSLR/4

Producător Cygnett
Model CY3538VCSLR
Iluminare Dual, 48 de LED-uri în fiecare lampă
Moduri de temperatură a culorii Alb cald, Alb neutru, Alb rece
Temperatura de culoare 3000K-6500K
Luminozitate maximă 440 LM
Tensiune 5 V
Putere 12 W
Sursa de alimentare USB
Dimensiuni 180 x 160 x 75 mm
Greutate 620 g
Culoare negru