Uscător prin ionizare ZHIBAI HL9

833,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Marca ZHIBAI face parte din ecosistemul Xiaomi

Uscător de păr ZHIBAI HL9

Acum vă puteți usca părul și mai repede, îmbunătățind în același timp starea acestuia. Uscătorul de păr ZHIBAI HL9 de 1600 W ZHIBAI HL9 vă permite să profitați de multiple combinații de setări de temperatură și viteză și a fost echipat cu un motor impresionant de puternic. Acesta poate genera alternativ aer cald și aer rece și menține temperatura în mod stabil. De asemenea, utilizează tehnologia de ionizare pentru a ajuta la rezolvarea problemei părului static. Veți găsi, de asemenea, un concentrator magnetic inclus.

Uscare și mai rapidă

Nu mai pierdeți timp tărăgănând la nesfârșit uscarea părului. Uscătorul de păr HL9 este dotat cu un motor puternic care funcționează la o viteză de până la 100.000 rpm. În plus, datorită soluțiilor tehnologice folosite, aparatul menține temperatura în mod stabil. Toate acestea înseamnă că puteți usca chiar și părul lung și gros într-un timp scurt. De asemenea, veți evita să vă expuneți părul la căldură prea mult timp, protejându-l astfel de deteriorare.

Descoperiți puterea ionilor

Te-ai săturat ca părul tău să fie creț și static? Nu reușești să obții coafura visurilor tale? Cu ZHIBAI puteți rezolva probleme similare! Uscătorul de păr HL9 folosește tehnologia de ionizare – generează ioni negativi pentru a vă netezi părul și a adăuga strălucire. Uitați de statică și încrețiri! Acum puteți evoca cu ușurință o coafură uimitoare. ZHIBAI vă permite să vă bucurați de rezultate ca la salon!

Combinații multiple de temperatură și viteză

Uscătorul de păr ZHIBAI HL9 este ideal pentru diferite tipuri de păr. Îl puteți adapta cu ușurință în funcție de nevoile dumneavoastră! Aparatul oferă 3 viteze din care puteți alege (Low, Medium și High) și 3 niveluri de temperatură (Cold, Warm și Hot). De asemenea, poate furniza alternativ aer cald și rece. Aerul cald vă va usca rapid părul, în timp ce aerul rece îl va răci ușor și va evita uscarea.

Manipulare convenabilă

Ar putea fi uscarea părului dvs. și mai ușoară? ZHIBAI vă demonstrează că da! Uscătorul de păr HL9 se simte foarte bine în mână și este confortabil de utilizat. Este confortabil de utilizat datorită butoanelor sale tactile, iar indicatorii luminoși încorporați vă oferă informații despre temperatura și setările de viteză selectate în acel moment. Uscătorul este, de asemenea, extrem de ușor și la îndemână. Puneți-l în valiză și luați-l cu dumneavoastră în vacanță!

Concentrator inclus

Vă facilitează crearea unor coafuri fantastice. Kitul include, de asemenea, un concentrator, pe care îl puteți folosi pentru a concentra aerul cald pe firul de păr ales de dvs. Nu numai că veți putea să vă uscați părul mai repede, dar vă veți putea coafa mai eficient părul cu o perie sau chiar să-l îndreptați. Rezultatele vor impresiona pe toată lumea! În plus, concentratorul se rotește la 360° și, datorită elementelor magnetice, îl puteți atașa cu ușurință la uscătorul de păr.

Inclus în pachet:

  • Uscător de păr
  • Concentrator

Specificații

Producător ZHIBAI
Nume Uscător de păr
Model HL9
Tensiune 220-240 V
Frecvență 50 Hz
Putere 1600 W
Viteză 100 000 rpm
Setări de aer 4 – rece, călduț, cald, alternativ cald și rece
Viteze ale ventilatorului 3 – joasă, medie, înaltă
Dimensiuni 173 x 39 x 150 mm (inclusiv concentratorul)

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>