Uscător prin ionizare ZHIBAI HL510 (albastru închis)

328 lei

18 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Marca ZHIBAI face parte din ecosistemul Xiaomi


Uscător de păr cu ionizare ZHIBAI HL510

Bucurați-vă de uscarea rapidă a părului fără a risca să vă deteriorați părul. Uscătorul ZHIBAI HL510 menține o temperatură stabilă, iar puterea sa ajunge la 1800 de wați. Vă permite să alegeți dintre 3 setări de temperatură și 2 viteze ale aerului. De asemenea, folosește tehnologia de ionizare pentru a proteja părul de uscare și pentru a-l face mai fin. Este inclus și un concentrator magnetic.

Spuneți adio părului creț

Părul tău este uscat și casant? Devine static și creț și este destul de dificil de coafat? Cu aparatul ZHIBAI HL510 puteți rezolva probleme similare! Aparatul oferă tehnologie de ionizare pentru a vă proteja părul de uscăciune, pentru a-l hidrata, pentru a-i conferi strălucire și pentru a-i închide cuticulele. Problemele cu încrețirea și statica vor fi de domeniul trecutului! Acum puteți crea cu ușurință coafura la care visați.

Putere impresionantă

Nu mai pierdeți timp cu uscarea îndelungată și obositoare a părului! Uscătorul de păr ZHIBAI HL510 se remarcă printr-o putere de până la 1800 de wați, care se traduce printr-o performanță impresionantă. Ca urmare, chiar și părul lung și gros poate fi uscat în doar câteva minute! De asemenea, aparatul menține temperatura în mod constant – nu sunteți în pericol să vă ardeți. Mai mult, uscătorul are un capac de protecție, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că părul dvs. se va prinde în el.

Multe opțiuni

Adaptați uscătorul la nevoile dumneavoastră. Modelul HL510 oferă 3 setări de căldură – cald pentru uscare rapidă, rece pentru o coafare ușoară și alternanță între cald și rece pentru a preveni uscarea părului, lăsându-l hidratat și strălucitor. Astfel, puteți crea coafuri uimitoare cu ușurință! Există, de asemenea, 2 niveluri de flux de aer – unul puternic și unul mai slab. Toate acestea fac ca uscătorul de păr să fie perfect pentru diferite tipuri de păr.

Ușor de utilizat

Uscătorul este extrem de ușor de folosit și confortabil de utilizat. Puteți schimba în mod convenabil setările cu ajutorul butoanelor speciale, iar indicatorul încorporat vă permite să verificați rapid modul selectat în acel moment. Se simte foarte bine în mână și este extrem de ușor. De asemenea, se remarcă prin dimensiunile sale relativ mici – îl puteți introduce cu ușurință în valiză și îl puteți lua cu dvs. în vacanță.

Concentrator inclus

Kitul include, de asemenea, un concentrator rotativ, pe care îl puteți folosi pentru a concentra aerul cald pe o șuviță de păr selectată. Acest lucru vă va ajuta să vă uscați părul și mai repede și vă va facilita coafarea și îndreptarea părului. Elementele magnetice vă permit să îl atașați cu ușurință la uscătorul de păr. Cu atât de multe posibilități, HL510 este perfect pentru o varietate de aplicații – acasă, la piscină și în salonul de coafură.

Inclus

  • Uscător de păr
  • Concentrator
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător ZHIBAI
Model HL510
Nume Uscător de păr cu ionizare
Tensiune 120 V / 230 V
Nivele de viteză 2
Setări de aer 3
Generarea de ioni ≥2 milioane / cm³
Frecvență 50/60 Hz
Viteza de rotație 20000 rpm
Putere 1800 W
Dimensiuni 128 x 78 x 220 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>