Uscător de păr Soocas H5 (roșu)

182,00 lei

29 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Uscător de păr Soocas H5 (roșu)

Uscătorul de păr anionic SOOCAS H5 se remarcă prin designul său elegant, motorul puternic de 20.000 rpm, concentrația mare de până la 10 milioane de ioni negativi și numeroasele posibilități de utilizare – accesoriile incluse vă vor permite, de asemenea, să vă coafați confortabil părul. Verifică ce poți câștiga!

Îngrijire completă

Părul tău poate fi mai sănătos și mai strălucitor ca niciodată. SOOCAS H5 îl va usca delicat, menținându-l suplu și flexibil, îmbunătățindu-i proprietățile electrostatice și prevenind apariția vârfurilor despicate și a încrețirii. Spuneți adio încrețirii, problemelor de statică și culorii terne și neatractive – cu H5 părul dvs. va străluci, va deveni neted și va arăta minunat!

4 moduri de funcționare

Uscătorul de păr SOOCAS vă permite să lucrați în 4 moduri de funcționare. Vă puteți usca părul cu un jet rapid sau lent de aer cald. De asemenea, puteți alege opțiunea unei brize naturale. În modul de circulație, aparatul usucă la cald timp de 5 secunde și apoi la rece timp de 3 secunde, oferindu-vă un rezultat rapid, cu un păr bine uscat, dar reîmprospătat, al cărui volum vă va impresiona. Comutați liber între moduri și adaptați uscătorul la nevoile dvs. – în curând vă veți bucura de un păr sănătos și neted.

Rapid, eficient, practic

Un motor puternic, 6 palete de ventilator, 1800 de wați de putere și un design spiralat al ieșirii aerului, toate acestea asigură că uscătorul de păr funcționează rapid, eficient și uniform. Astfel, părul tău se va usca în cel mai scurt timp, fără a-l expune la aer cald dăunător, care dăunează pielii. Această soluție practică vă asigură că părul dvs. va fi întotdeauna în stare excelentă.

Puterea anionilor

Lasă milioane de ioni negativi să aibă grijă de aspectul tău. Datorită concentrației ridicate de anioni, părul dumneavoastră va deveni neted, strălucitor și hidratat. Cu SOOCAS H5 puteți uita, de asemenea, de vârfurile despicate. Profitați de puterea extraordinară a ionilor negativi și bucurați-vă de o coafură frumoasă.

Accesorii utile

Uscătorul de păr H5 este dotat cu accesorii practice care vă facilitează utilizarea aparatului și vă aranjează părul la perfecție. Concentratorul reglabil la 360° vă permite să vă coafați confortabil părul așa cum vă doriți. De asemenea, uscătorul de păr este prevăzut cu o husă practică pentru depozitare ușoară. Aceasta vă permite, de asemenea, să îl luați în vacanță sau într-o călătorie de afaceri – cu SOOCAS vă puteți bucura de un păr frumos oriunde doriți!

Protecție totală

SOOCAS vă va menține în siguranță. Plasa dublă vă separă părul de ventilator și reduce la minimum riscul de încurcare. Izolația cu strat dublu a concentratorului înseamnă că nu riscați să vă ardeți. Temperatura aerului crește uniform pentru a reduce riscul de deteriorare a părului dumneavoastră, iar în cazul unei supraîncălziri, aparatul se va opri automat. Așadar, nu trebuie să vă temeți de nimic – cu SOOCAS vă puteți baza pe o îngrijire a părului confortabilă și sigură.

Confortabil de utilizat

Aparatul H5 este echipat cu un cablu lung, de 1,7 metri. Nu mai trebuie să vă uscați părul într-o poziție incomodă – un cablu prea scurt nu vă va limita. Folosiți în mod convenabil uscătorul de păr așa cum doriți. Aparatul este, de asemenea, foarte ușor de utilizat. Îl porniți cu un singur buton și setați viteza cu un altul. LED-urile de pe carcasă vă vor oferi informații despre modul curent. Toate acestea fac ca H5 să fie ușor și convenabil de utilizat.

Design uimitor

Uscătorul se potrivește perfect în mână, este extrem de manevrabil și ușor – cântărește doar 510 g, cât o sticlă normală de apă. Uitați de aparatele grele care fac din uscarea părului o provocare dificilă și obositoare. De asemenea, H5 iese în evidență prin designul său elegant și futurist. Este disponibil în 2 versiuni de culoare – un argintiu clasic și un roșu ceva mai îndrăzneț. Alege uscătorul de păr perfect pentru tine și bucură-te de un aparat funcțional, dar elegant, care are grijă de părul tău.

Inclus în pachet

  • uscător de păr
  • concentrator
  • husă

Specificații:

Producător Soocas
Model H5
Culoare Roșu
Putere 1800 W
Viteză maximă 20000 rpm
Funcții Aer cald / Aer rece / Ionizare
Lungime cablu 1,7 metri

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}