Uscător de păr Pro Coshare (negru)

764 lei

105 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Uscător de păr Pro Coshare (negru)

Uscătorul de păr Pro Coshare este un instrument indispensabil pentru îngrijirea zilnică a părului. Viteza motorului de 110.000 RPM combinată cu puterea de 1.600 wați vă va permite să vă uscați părul în cel mai scurt timp. Oferă 3 setări ale vitezei de suflare și 4 setări de temperatură. Datorită utilizării tehnologiei de ionizare, părul dvs. va fi neted, strălucitor și plăcut la atingere. De asemenea, impresionează prin volumul său extrem de redus, prin designul ușor și compact.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/3

Uscare instantanee

Acum îți va lua mult mai puțin timp să te pregătești pentru a ieși în oraș! Un motor fără perii este responsabil pentru uscarea eficientă, care funcționează la o viteză de până la 110.000 de rotații pe minut, oferind un flux de aer puternic și uniform de 70 m/s. Ca urmare, îți va lua mai puțin de 3 minute pentru a usca părul lung, în timp ce poți usca părul scurt în doar 2 minute. Vedeți cum uscătorul Coshare vă poate transforma rutina zilnică de îngrijire a părului.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/7

Îngrijirea părului dvs.

Cu uscătorul de păr Coshare, coafarea părului tău va fi mai plăcută ca niciodată! Aparatul folosește tehnologia de ionizare pentru a genera până la 500 de milioane de ioni negativi. Acest lucru ajută la reducerea încrețirii și a electricității statice, lăsând părul neted, moale și ușor de aranjat. Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru arsurile scalpului – un senzor avansat monitorizează temperatura aerului de până la 100 de ori pe secundă pentru a preveni deteriorarea părului.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/4

Alegeți dintre setările disponibile

Gosund a avut grijă de diferitele nevoi ale utilizatorilor. Uscătorul Coshare îți permite să alegi dintre 4 setări de temperatură și 3 setări de viteză. Acest lucru vă permite să îi adaptați perfect performanța la preferințele și nevoile dumneavoastră. Aveți la dispoziție aer rece, cald și cald, precum și un mod de circulație a aerului. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul dedicat – culoarea corespunzătoare a indicatorului luminos vă va informa cu privire la modul selectat.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/9

Proiectat cu gândul la utilizator

Uscătorul impresionează prin designul său extrem de ușor și compact. Cântărind doar 390 g, vă puteți coafa părul confortabil, fără să vă faceți griji cu privire la oboseală sau disconfort. De asemenea, îl puteți introduce cu ușurință în valiză și îl puteți lua cu dvs. în vacanță! Cablul de 2 metri vă oferă și mai multă libertate de mișcare. În plus, cu un nivel de volum de mai puțin de 57 dB, îl puteți folosi la orice oră din zi sau din noapte.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/6

Accesorii suplimentare

Pe lângă uscătorul de păr, vei găsi și accesorii suplimentare pentru a facilita coafarea și pentru ca părul tău să arate fantastic! Difuzorul este accesoriul perfect pentru cei cu părul ondulat natural, ajutând la creșterea volumului natural al acestuia. Concentratorul, pe de altă parte, direcționează un flux de aer cald către o anumită zonă a părului, astfel încât să îți usuci părul și mai repede! Kitul include, de asemenea, un vârf eteric inovator care lasă părul strălucitor, parfumat și moale la atingere.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/1

Inclus

  • uscător de păr
  • duză eterică
  • concentrator
  • difuzor
  • manual de instrucțiuni
Producător Gosund
Model Pro Coshare
Culoare Negru
Putere nominală 1600 W
Viteza motorului 110.000 RPM
Viteza aerului 70 m/s
Ioni negativi 500 de milioane
Număr de viteze de suflare 3
Număr de intervale de temperatură 4
Nivelul de sunet 57 dB
Greutate 390 g
Dimensiuni 249 x 85 x 69 mm
Lungime cablu 2 m
Tensiune nominală 230V
Frecvența nominală 50 Hz