Uscător de păr InFace ZH-09GW (alb)

316,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Uscător de păr inFace ZH-09GW (alb)

Uscătorul de păr inFace ZH-09GW se distinge prin designul său unic și, datorită greutății sale reduse (aproximativ 380 g), este partenerul perfect de călătorie. Acesta garantează un flux de aer fiabil de până la 65 m/s, menținând în același timp un nivel de zgomot redus (67 dB), iar motorul său funcționează la 110.000 rpm. Afișajul LED inteligent permite o utilizare ușoară. Aparatul generează, de asemenea, ioni negativi pentru a vă menține părul într-o stare impecabilă și cu un aspect sănătos. În același timp, oferă numeroase funcții de îngrijire pentru a avea grijă de tenul tău și suportă 4 niveluri de temperatură și 3 niveluri de viteză a aerului. Un senzor NTC monitorizează nivelul de temperatură, eliminând riscul de supraîncălzire. În plus, veți găsi o duză magnetică inclusă.

InFace/ZH-09GW-white/1

Uscarea instantanee a părului

Nu aveți timp dimineața pentru a vă usca bine părul? Cu inFace puteți spune adio acestei probleme! Motorul uscătorului funcționează la 110.000 rpm, astfel încât te poți bucura de un păr uscat și frumos în cel mai scurt timp. În plus, viteza aerului ajunge la 65 m/s, iar jetul de aer atinge direct rădăcina părului tău, garantând o uscare aproape instantanee.

InFace/ZH-09GW-white/2

Îngrijire ionică

Aparatul inFace nu se distinge doar prin viteza sa impresionantă, ci oferă, de asemenea, o îngrijire de neegalat datorită tehnologiei de ionizare. Uscătorul generează până la 200 de milioane de ioni negativi pentru a vă face părul moale. De asemenea, vei spune adio staticii, încrețirii și încrețirii. Alege ceea ce este mai bun pentru părul tău și impresionează cu un păr sănătos, frumos și ușor de coafat în fiecare zi!

InFace/ZH-09GW-white/3

Un afișaj care facilitează utilizarea

Datorită afișajului ușor de citit, puteți verifica în mod convenabil informațiile despre viteza și temperatura aerului. Prin apăsarea butonului corespunzător, direcția de rotație a motorului poate fi inversată, permițându-vă să îndepărtați ușor și eficient murdăria persistentă. Acest lucru prelungește durata de viață a unității. De remarcat, de asemenea, nivelul scăzut de zgomot, care nu depășește 67 dB. De acum înainte, vă puteți usca părul la orice oră fără să vă faceți griji că veți trezi restul casei.

InFace/ZH-09GW-white/4

Creați-vă propriul spa acasă

Optați pentru un aparat care nu numai că vă usucă părul, dar îl și condiționează și efectuează tratamente faciale. Uscătorul de păr inFace vă deschide o lume nouă de posibilități cu modul său avansat de îngrijire! Acesta oferă o compresă caldă (55°C) care vă va lăsa pielea hidratată și suplă, în timp ce porii dvs. sunt curățați și pregătiți să primească ingredientele active din produsele cosmetice preferate. Nu mai pierdeți timp și bani cu vizite costisitoare la salonul de înfrumusețare, când vă puteți bucura de o îngrijire profesională a pielii în confortul casei dumneavoastră! Cu patru niveluri de temperatură și trei niveluri de viteză a fluxului de aer, puteți adapta acțiunea aparatului la nevoile dumneavoastră. Și nu se oprește aici! Uscătorul oferă posibilitatea de a trece de la aer cald la aer rece – trebuie doar să apăsați butonul corespunzător.

InFace/ZH-09GW-white/5

De dragul siguranței

Atunci când alegeți un uscător inFace, nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește siguranța utilizării. Aparatul folosește o monitorizare NTC precisă, care efectuează până la 100 de măsurători pe secundă, permițând microprocesorului să calibreze perfect temperatura aerului. Astfel, se evită efectele dăunătoare ale temperaturilor ridicate asupra părului tău. ZH-09GW este partenerul perfect în călătoria dvs. către un păr sănătos și strălucitor, pe care vă puteți baza întotdeauna!

InFace/ZH-09GW-white/6

Inclus:

  • Uscător
  • Duză magnetică
  • Manual de utilizare
Producător inFace
Model ZH-09GW
Tensiune nominală 220-240V~
Putere nominală 1500 W
Frecvența nominală 50-60Hz
Dimensiuni 210 x 136 x 59 mm
Greutate aprox. 380 g
Lungime cablu 1.8 m
Culoare alb