Uscător cu ionizare ZHIBAI HL321 (negru)

198,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Marca

ZHIBAI face parte din ecosistemul Xiaomi


Uscător de păr cu ionizare ZHIBAI HL321 (negru)

De acum înainte, uscați-vă părul în cel mai scurt timp, fără a risca să vă deteriorați! Uscătorul oferă o temperatură constantă și protecție împotriva supraîncălzirii. ZHIBAI HL321 funcționează la 1800 de wați și este surprinzător de silențios (60 db). Este ideal pentru toate tipurile de păr. Vă permite să alegeți dintre 2 setări de temperatură și 2 viteze de aer. Generează chiar și ioni negativi pentru a vă permite să spuneți adio problemei părului static și creț. Setul include două duze interschimbabile.

Spuneți adio părului creț

Spuneți adio părului static și creț! Scăpați de această problemă o dată pentru totdeauna cu uscătorul de păr ZHIBAI HL321! Aparatul folosește tehnologia de ionizare inteligentă și produce ioni negativi care îți fac părul creț și moale. De asemenea, reduce vârfurile despicate și reduce electricitatea statică, protejându-vă părul de creț. Creați-vă coafura de vis cu uscătorul de păr cu ionizare ZHIBAI!

Performanță de mare putere

Nu mai pierdeți timp cu uscarea lungă și obositoare a părului! Aparatul ZHIBAI HL321 funcționează cu o putere de 1800 de wați, ceea ce vă face să vă uscați părul în doar câteva minute. Și asta nu este tot! Aparatul funcționează extrem de silențios – nivelul său de volum nu depășește 60 db, astfel încât zgomotul nu va trezi nici măcar membrii mai mici ai gospodăriei.

Siguranță și confort

Tehnologia inteligentă a uscătorului HL321 asigură menținerea unei temperaturi constante. Așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la arsuri nedorite. Aparatul va funcționa la fel de bine acasă, în deplasare sau în salonul de înfrumusețare. Este complet sigur pentru copii și femeile însărcinate. Oferă două opțiuni de flux de aer – un flux de aer cald pentru uscarea instantanee a părului și un flux de aer rece pentru coafare. De asemenea, puteți alege puterea fluxului de aer – echipamentul oferă un flux puternic și unul mai slab.

Luați-l cu dvs. în deplasare

Nu sacrificați uscarea și coafarea rapidă și sigură a părului dvs. atunci când sunteți în deplasare. Aparatul HL321 este suficient de manevrabil și compact pentru a încăpea în valiză sau în geanta de călătorie. În plus, setul include două vârfuri interschimbabile – un concentrator și un difuzor. Vârful plat este perfect pentru părul drept, pentru a-l face și mai neted, iar difuzorul pentru părul creț și ondulat, pentru a scoate în evidență buclele naturale.

Inclus:

  • Uscător
  • Concentrator
  • Difuzor
  • Instrucțiuni de utilizare

Specificații:

Marca ZHIBAI
Model HL321
Nume Uscător de păr cu ionizare
Tensiune 230 V
Nivele de viteză 2
Setări de aer 2
Generarea de ioni ≥2 milioane / cm³
Frecvență 50 Hz / 60 Hz
Putere 1800 W
Viteză 20000 rpm
Dimensiuni 123 x 210 x 75,5 mm
Culoare Negru

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>