Umidificator Remax Reqin RT-A500 PRO (verde)

83,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Umidificator Remax Reqin (verde)

Remax Reqin este un umidificator elegant care va asigura un nivel optim de umiditate în camera dvs. Datorită tehnologiei avansate de evaporare, veți evita uscăciunea gurii și a gâtului, iar pielea dvs. va fi hidratată și radiantă. Rezervorul de 1,2 litri asigură o umidificare de lungă durată, iar funcția suplimentară de iluminare nocturnă vă va ilumina interiorul cu o lumină frumoasă și blândă. Acesta nu este doar un umidificator, ci și un accesoriu frumos pentru casa dvs. Bucurați-vă de un mediu sănătos și confortabil cu Remax Reqin!

Remax/RT-A500-PRO-Green/1

De dragul sănătății dvs.

Climatul uscat din interior poate provoca iritații ale pielii și gâtului și probleme respiratorii, în special iarna. Cu umidificatorul Remax Reqin, veți asigura o umiditate optimă a aerului și veți aduce ușurare organismului dumneavoastră. În plus, îi puteți adăuga uleiurile esențiale preferate pentru a aduce în încăpere parfumuri minunate. Bucurați-vă de o aromă relaxantă pentru a vă ajuta să vă relaxați după o zi grea.

Remax/RT-A500-PRO-Green/2

Lumină de noapte practică

Remax Reqin suportă 2 moduri de iluminare, astfel încât să îi puteți adapta funcționarea în funcție de starea dvs. de spirit sau de nevoi. Acum puteți adormi învăluit într-o lumină plăcută, în timp ce vă bucurați de o umidificare optimă și de un parfum frumos.

Remax/RT-A500-PRO-Green/3

Producător Remax
Model RT-A500 PRO
Capacitate 1.2l
Tip Evaporator
Putere nominală 5W
Capacitatea bateriei 2000mAh
Timp de funcționare 3,5-7,5 ore
Timp de încărcare 5,5 ore
Port de încărcare Micro USB
Material PC+ABS
Culoare verde