Umidificator Remax Petit Space Capsule RT-A720 (plug-in), alb

lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Umidificator Remax Petit Space Capsule (plug-in), alb

Vă confruntați uneori cu uscăciune în gură sau în gât? Aveți grijă de nivelul corect de umiditate a aerului și bucurați-vă de confort cu umidificatorul inovator Remax Petit Space Capsule. În plus, acesta nu este doar un dispozitiv funcțional, ci și un decor fermecător care va îmbogăți decorul camerei dvs. Asigurați-vă un confort plăcut cu capacitatea sa de 240 ml, alegând acest umidificator elegant, cu un sistem eficient de umidificare care completează perfect designul elegant și funcția de iluminare nocturnă. Cufundați-vă într-o atmosferă plină de răcorire și plăcere!

Remax/RT-A720-White/5

2 moduri de funcționare

Acest minunat umidificator suportă două moduri de pulverizare (continuu și interval), permițându-vă să îi adaptați funcționarea la condițiile din încăpere. Acest lucru vă permite să alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. actuale. Cu Petit Space Capsule veți obține cel mai înalt nivel de confort, chiar și în camerele uscate pe timp de iarnă sau în perioadele cu temperaturi și umiditate ridicate de afară.

Remax/RT-A720-White/2

Lumină de noapte practică

Umidificatorul de aer Remax Petit Space Capsule este dotat cu o lumină de noapte practică, care vă permite să iluminați ușor camera. Sursa de lumină este reglată corespunzător pentru a nu afecta negativ calitatea somnului și pentru a asigura confortul în timpul odihnei nocturne.

Remax/RT-A720-White/1

Capacitate mare

Petit Space Capsule este dotat cu un rezervor de 240 ml, care permite perioade lungi de funcționare fără a fi nevoie de reumplerea apei. Această capacitate este suficientă pentru a menține niveluri adecvate de umiditate în spații mici, cum ar fi birourile, dormitoarele sau camerele copiilor. Dacă este necesar, rezervorul poate fi completat rapid și ușor.

Remax/RT-A720-White/6

Funcționare ușoară

Operarea umidificatorului Remax este extrem de simplă și poate fi manevrată și de utilizatorii mai tineri. Pentru a începe procesul de umidificare, apăsați butonul dedicat. Dacă îl apăsați o singură dată, va începe modul de umidificare continuă. Preferați umidificarea la interval? Apăsați butonul de două ori. Dacă apăsați butonul de trei ori, dispozitivul se va opri. Ținând apăsat butonul timp de 2 secunde vă permite să porniți lumina de noapte.

Remax/RT-A720-White/3

Design încântător

Remax Petit Space Capsule de la Remax se distinge prin forma sa de capsulă și este echipat cu un geam în spatele căruia se poate vedea un animal simpatic, ceea ce îi conferă un caracter unic. Această soluție permite ca umidificatorul să fie integrat în designul încăperii, devenind astfel un element decorativ atât practic, cât și elegant. Acum puteți crea cu ușurință o atmosferă plăcută care să favorizeze odihna și relaxarea.

Remax/RT-A720-White/4

Inclus:

  • Umidificator de aer
  • Lumină
  • Cablu micro USB
Producător Remax
Model RT-A720
Culoare alb
Tip Evaporator
Material ABS + PP + PC
Tensiune nominală 5V-1A
Putere nominală 2-5W
Capacitatea rezervorului 240ml
Port de intrare micro USB
Dimensiuni 96 x 133 mm
Greutate 175 g
Certificări FCC, CE, RoHS, GB