Umidificator evaporativ Smartmi Rainforest Rainforest

844 lei

116 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Umidificator Smartmi Rainforest Humidifier umidificator evaporativ

Creați un mediu sănătos și sigur în casa dvs. Senzația de rău, ochii și pielea uscată – acestea și alte probleme sunt de domeniul trecutului. Umidificatorul Smartmi este echipat cu un rezervor de 3 litri și are o capacitate de 200 ml/h, ceea ce îi permite să umidifice eficient aerul într-un spațiu de până la 35 m2. În plus, dispozitivul are pereți transparenți, ceea ce vă permite să observați picăturile de apă care imită ploaia. În plus, afișajul LED vă va oferi cele mai importante informații privind funcționarea dispozitivului. În plus, operarea umidificatorului este facilitată de aplicația Smartmi Link și Apple HomeKit. Dispozitivul funcționează, de asemenea, cu Hey Google și Amazon Alexa – o simplă comandă vocală este tot ce este nevoie pentru a-i personaliza funcționarea.

Umidificare inteligentă

Umidificatorul Smartmi Rainforest Humidifier utilizează tehnologia de umidificare prin evaporare. Aceasta înseamnă că este echipat cu un ventilator care atrage aerul uscat în unitate și îl forțează să treacă printr-un filtru. Aerul returnat în mediul înconjurător este apoi umidificat și curățat de orice contaminanți majori. În plus, nu generează ceață – astfel încât puteți fi siguri că nu va deteriora mobilierul din lemn. Pe de altă parte, anionii generați de umidificator contribuie la o mai bună stare de bine și concentrare.

Ușor de utilizat

Umidificatorul Smartmi Rainforest se distinge prin designul său atent gândit. Aparatul are un afișaj LED care indică modul de funcționare selectat, starea Wi-Fi, nivelul de umiditate și cantitatea de apă din rezervor. În plus, componentele principale ale aparatului sunt ușor de demontat și de curățat, iar umplerea rezervorului nu reprezintă o problemă și durează doar câteva momente.

Filtrarea poluării

Aparatul este echipat cu un filtru din polimer care filtrează eficient impuritățile, previne proliferarea bacteriilor, a mucegaiului și a mirosurilor neplăcute. În plus, îl puteți curăța sub jet de apă.

Până la 15 h de umidificare

Umidificatorul are un rezervor de apă de 3 litri, ceea ce reduce frecvența de reumplere. Ca urmare, funcționează până la 15 h cu o singură umplere. În plus, nu trebuie să-l scoateți pentru a umple apa. Nivelul apei poate fi completat prin intermediul afișajului cu cupolă din partea superioară. Pe de altă parte, afișajul cu LED-uri vă va oferi informații despre cantitatea de apă și va opri automat funcționarea atunci când rezervorul este gol.

Funcționare silențioasă

Umidificatorul Smartmi Rainforest funcționează extrem de silențios – nivelul său de zgomot este ≤50 dB(A), astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomotele deranjante. Mai mult, sunetul relaxant vă va ajuta să vă liniștiți, ceea ce îl face perfect pentru dormitor.

Adaptați-i performanța la nevoile dvs.

Umidificatorul oferă 3 moduri de funcționare pentru a răspunde nevoilor dvs. diferite. În modul Auto, umidificatorul ajustează automat intensitatea umidificării în funcție de mediul în care vă aflați, în timp ce modul Max umidifică rapid și eficient aerul. Modul Sleeping, pe de altă parte, vă va permite să vă relaxați înainte de a merge la culcare.

Mod de autocurățare

Pentru și mai mult confort, aparatul are un mod de autocurățare pe care îl activați din aplicația Smartmi Link. Acesta va curăța unitatea de sedimentele și resturile de pe pereții rezervorului. Nu mai trebuie să vă murdăriți mâinile, ci doar câteva clicuri în aplicație.

Telecomandă

Dispozitivul funcționează cu aplicațiile Smartmi Link și Apple HomeKit, astfel încât îl puteți controla de la distanță. În plus, umidificatorul este compatibil cu Amazon Alexa și Google Assistant – astfel încât o simplă comandă vocală este tot ce ai nevoie pentru a porni dispozitivul sau pentru a selecta modul.

Inclus

  • Umidificator inteligent cu evaporare
  • Adaptor
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Smartmi
Model Umidificator Rainforest
Metoda de umidificare Evaporative
Capacitate de umidificare 200 ml/h
Zona de funcționare recomandată până la 35m2
Capacitatea rezervorului de apă 3 L
Culoare Alb
Volum ≤50 dB(A)
Putere nominală 7 W
Tensiune nominală 12 V
Intrare nominală a sursei de alimentare 100-240 V~, 50/60 Hz, 0,3 A
Conexiune fără fir Wi-Fi IEEE802.11b/g/n 2,4 GHz
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit
Aplicație Smartmi Link
Temperatura de funcționare 10 – 40 °C
Umiditate relativă Nu mai mult de 80% (la 25 °C)
Moduri de funcționare Auto/Maximum/Sleeping
Greutate Aprox. 3,3 kg
Dimensiuni ⌀220 x 422 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>