Umidificator Deerma ST635W

231,00 lei

668 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Umidificator cu ultrasunete Deerma ST635W

Știați că un nivel corect de umiditate ambientală are un impact mare asupra sănătății dumneavoastră? Cu umidificatorul ultrasonic Deerma ST635W, puteți asigura condiții optime în orice încăpere. Capacitatea de 4,5 litri este suficientă pentru câteva ore de funcționare, iar reumplerea apei este fabulos de ușoară și convenabilă. Duza rotativă asigură o umidificare uniformă. De asemenea, puteți adăuga în dispozitiv uleiurile esențiale preferate și vă puteți bucura de un parfum plăcut.

Rezervor de apă de capacitate mare

Reumplerea rezervorului de la umidificatorul cu ultrasunete este incredibil de ușoară și rapidă. Uitați de dezasamblarea complicată și de faptul că trebuie să reasamblați aparatul. Acum, tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi capacul și să torni cantitatea potrivită de apă. Nici măcar nu trebuie să opriți umidificatorul! Cu o capacitate de 4,5 litri, unitatea poate funcționa continuu timp de aproximativ 16 ore după un singur plin.

Adaptați umidificatorul la nevoile dvs.

Fiți uimit de performanța umidificatorului cu ultrasunete Deerma ST635W. Aparatul generează o ceață cu o frecvență de până la 280 ml/h și poate umple continuu încăperile din locuința dvs. cu picături de apă cu o dimensiune de 1-5 microni. În acest fel, va oferi pielii dvs. o hidratare profundă. Duza ST635W se rotește la 360° – dumneavoastră decideți în ce direcție este poziționată. Puteți regla liber volumul ceții generate cu ajutorul butonului încorporat.

Umpleți camera cu un parfum frumos

Doriți nu doar aer umed, ci și un parfum plăcut în camera dvs. Nu aveți nicio problemă! Aparatul este echipat cu un recipient special pentru uleiuri esențiale. Puneți câteva picături din uleiul esențial preferat în el și umpleți întreaga cameră cu un parfum uimitor! Toată lumea merită un moment de relaxare – cu aparatul Deerma ST635W, puteți crea un salon spa în propria casă. Umidificatorul funcționează extrem de silențios, cu un nivel sonor de mai puțin de 38 dB. Nimic nu vă poate tulbura liniștea!

Elegant și practic

Umidificatorul cu ultrasunete impresionează prin designul său elegant și minimalist. Detaliile de culoare șampanie îi conferă un caracter clasic și elegant și se armonizează perfect cu culoarea albă a carcasei. Dispozitivul este, de asemenea, extrem de ușor de întreținut. Este suficient să scoateți capacul superior al umidificatorului pentru a îndepărta orice murdărie care s-a adunat după o anumită utilizare. Rezervorul de apă este suficient de mare pentru a curăța cu ușurință orice calcar sau alte impurități.

Specificații

Producător Deerma
Nume Umidificator cu ultrasunete Deerma
Model DEM-ST635W
Tensiune de funcționare 220-240 V~ 50-60 Hz
Putere 25 W
Nivelul de sunet ≤38 dB
Capacitate 4,5 l
Dimensiuni 277 x 156 x 270 mm
Material ABS

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>