Umidificator de aer Remax Spacecraft RT-A730 (roz)

56 lei

29 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Umidificator Remax Spacecraft (roz)

Asigurați un nivel optim de umiditate în camera dorită cu umidificatorul inovator Remax Spacecraft, bazat pe o tehnologie eficientă de evaporare. Rezervorul său de 220 ml asigură o umidificare de lungă durată a mediului dumneavoastră, fără a fi nevoie de reumpleri frecvente. Alegeți dintre cele 2 moduri de pulverizare pentru a adapta umidificarea la nevoile dvs. și bucurați-vă de un aer sănătos, umidificat, care va avea un efect pozitiv asupra stării dvs. de bine. Designul său original are, în plus, o funcție decorativă, integrându-se perfect în designul dvs. interior, iar cele 2 moduri de iluminare și cele până la 7 culori oferite fac din el nu doar un dispozitiv practic, ci și o sursă de lumină fiabilă, care se potrivește cu starea dvs. de spirit și cu atmosfera din încăpere.

Remax/RT-A730-Pink/6

Funcționare eficientă și silențioasă

Remax Spacecraft umidifică cu succes aerul în încăperi de până la 8m2. Datorită volumului său ridicat de pulverizare a apei de 40 ml/h, aparatul este capabil să furnizeze rapid niveluri optime de umiditate, garantând cel mai înalt nivel de confort. În ciuda eficienței sale ridicate, umidificatorul funcționează surprinzător de silențios – nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomotul deranjant care vă tulbură odihna sau munca.

Remax/RT-A730-Pink/2

2 moduri de funcționare

Adaptați funcționarea umidificatorului la nevoile dumneavoastră. Remax Spacecraft oferă două moduri de pulverizare – constant și intermitent. Acest lucru îl face perfect pentru orice situație, indiferent de condițiile din încăpere. În plus, capacitatea rezervorului ajunge la 220 ml, ceea ce vă permite să utilizați dispozitivul pentru o perioadă mai lungă de timp, fără a fi nevoie de reumpleri frecvente.

Remax/RT-A730-Pink/5

Design original

Ceea ce distinge umidificatorul Remax Spacecraft de alte dispozitive este designul său futurist – forma sa seamănă cu o capsulă în care se află un astronaut. În plus, dispozitivul oferă două moduri de iluminare și până la șapte culori, permițându-vă să îl adaptați la preferințele dumneavoastră estetice individuale. Astfel, puteți crea cu ușurință o atmosferă unică în cameră!

Remax/RT-A730-Pink/3

Ușor de utilizat

Nu veți avea nicio problemă în operarea umidificatorului Remax. Tot ce trebuie să faci este să conectezi dispozitivul la o sursă de alimentare, apoi să-l pornești cu ajutorul butonului dedicat și să selectezi modul. De asemenea, puteți aprinde și stinge în mod convenabil lumina. Aflați cât de ușor este!

Remax/RT-A730-Pink/4

Producător Remax
Model RT-A730
Culoare roz
Tip Evaporator
Material ABS + PC + silicon
Capacitatea rezervorului de apă 220 ml
Putere nominală 1.5-2W
Port USB-C
Dimensiuni 110 x 110 x 119 mm
Greutate 203 g