Umidificator de aer cu ultrasunete Deerma F628W

139,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere


Deerma F628W – Aer umidificat corespunzător pentru sănătatea dumneavoastră

Umidificatorul de aer cu ultrasunete Deerma F628W este aliatul dumneavoastră în lupta pentru cheia unui aer sănătos, umidificat corespunzător. Compact, ușor de utilizat și foarte puternic – vă va surprinde cu capacitățile sale și vă va îmbunătăți starea de bine. În plus, dispozitivul are o capacitate mare a rezervorului și, combinat cu o funcționare silențioasă și o manoperă de calitate, Deerma F628W este cel mai bun umidificator din clasa sa.


Îmbunătățiți confortul vieții dvs.

Nivelul corect de umidificare este extrem de important pentru sănătatea dumneavoastră. Așadar, profitați de posibilitățile oferite de Deerma F628W și asigurați-vă condiții optime. Apa introdusă în aparat este mai întâi purificată și apoi pulverizată în aer sub forma unei ceațe fine și răcoritoare. Designul simplu, dar inteligent al umidificatorului vă va permite să vă bucurați de un aer proaspăt și curat, excelent pentru bunăstarea dvs. și a celor dragi.


Uitați de operarea complicată

Operarea umidificatorului este foarte simplă – îl puteți manevra fără probleme. Pur și simplu turnați apă în rezervor și rotiți cadranul. Aparatul va începe imediat să purifice și să pulverizeze apa și vă veți bucura de un aer umidificat corespunzător! Cu ajutorul butonului, puteți regla, de asemenea, intensitatea ceții distribuite – reglați-o liber în funcție de nevoile dumneavoastră.
Performanță surprinzătoare

Rezervorul încăpător de 5 litri al Deerma F628W asigură mai multe ore de funcționare a umidificatorului. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să îl umpleți frecvent – trebuie să o faceți doar o dată pe zi. Dispozitivul este foarte eficient și poate pulveriza până la 270 ml/h – acest lucru vă permite să obțineți nivelul corect de umidificare în cel mai scurt timp. Deerma F628W este un umidificator care îndeplinește toate așteptările dumneavoastră.Bucurați-vă de liniște și pace


Performanța ridicată poate fi combinată cu o funcționare silențioasă – Deerma F628W este un exemplu grăitor. Nivelul de zgomot al aparatului nu depășește 34dB. Astfel, puteți uita de zgomotele enervante și deranjante. Jucați-vă, lucrați, relaxați-vă și dormiți în liniște – Deerma F628W va fi un însoțitor silențios al activităților dvs. zilnice și vă va ajuta să asigurați o umidificare adecvată 24 de ore din 24.
Un design simplu care vă va încânta


Umidificatorul Deerma F628W dispune, de asemenea, de un design elegant și minimalist. Designul simplu și carcasa netedă permit o curățare ușoară a dispozitivului. Indicatorul transparent al nivelului de apă vă permite să vedeți rapid când trebuie să îl umpleți din nou. Combinația de culori luminoase și subtile face ca umidificatorul să se potrivească perfect pentru orice încăpere – poate fi un accesoriu funcțional și estetic plăcut pentru dormitor, camera de zi sau birou, printre altele. Așezați-l în casa dvs. și convingeți-vă de capacitățile sale!


Specificații

Producător Deerma
Model F628W
Putere de ieșire 25W
Tensiune nominală 220-240V~50-60Hz
Dimensiuni 187 x 200 x 295mm
Capacitatea rezervorului de apă 5l

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>