Umidificator de aer cu ultrasunete Deerma F327W

230 lei

244 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Deerma F327W – Umidificator pentru sarcini speciale

Umidificatorul de ultimă generație Derma F327W cu funcție de sterilizare este soluția ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Designul elegant combinat cu funcționalitatea funcționează bine în orice situație.

Puterea luminii UV

Soluția modernă de sterilizare a apei cu ajutorul unei lămpi UV funcționează bine în orice casă, în special pentru persoanele cu alergii. Un sistem special de 360° permite ca apa din rezervor să fie purificată în profunzime, rezultând un abur inimaginabil de proaspăt și curat. Eficiența acestei metode este de 99% de anihilare a bacteriilor și a altor microorganisme. Întregul proces are loc în interiorul unității și este invizibil, ceea ce îl face complet sigur pentru ochi.

Funcționare de lungă durată

Rezervorul puternic de apă de 5 L asigură până la 14 ore de funcționare fără a fi nevoie de reumplere. Această soluție permite ca aerul să își mențină umiditatea constantă atât ziua, cât și noaptea.

Design modern

Umidificatorul a fost proiectat cu tehnologie de reducere a îmbinărilor pentru a evita scurgerile sau deteriorările mecanice. În plus, forma elegantă și rotunjită a rezervorului transparent, combinată cu baza neagră, se va potrivi în orice spațiu. Deerma D327W poate fi, de asemenea, făcut mai personal prin adăugarea de decorațiuni la rezervorul de apă. Echipat cu un higrometru, acesta vă informează cu privire la nivelul actual de umidificare prin intermediul unui afișaj.

Trei niveluri de putere

Aparatul este echipat cu trei niveluri de ieșire a aburului. Primul este utilizat pentru o umidificare prelungită, dar lentă. Cel de-al doilea poate fi utilizat atunci când mențineți umiditatea la un nivel constant, dar la o scară mai mare. Al treilea nivel oferă o ejecție de abur considerabilă și extinsă, utilă pentru o umidificare rapidă. În funcție de starea aerului și de timpul de funcționare selectat, unitatea va selecta singură modul corespunzător, oferind o umidificare a aerului între 45% și 90%.

Ceață hidratantă

Un sistem special de rupere a moleculelor de apă are ca rezultat o ceață fină, fără picături mari de apă, care iese din aparat. Aceste microparticule nu numai că hidratează aerul, dar pătrund în profunzime în piele, lăsând-o netedă și întinsă.

Pentru utilizare pe timp de noapte

Modul de funcționare silențios (20-40 dB0, setările timpului de funcționare, afișajul se estompează și opțiunea de a activa sau dezactiva lumina albastră oferă condiții ideale pentru utilizarea umidificatorului și pe timp de noapte.

Setări ale timpului de funcționare

Posibilitatea de a seta timpul de funcționare oferă confort în utilizare. Aparatul poate funcționa continuu timp de 2,4,8 sau 10 ore, în funcție de nevoile dvs. De asemenea, este posibilă funcționarea umidificatorului fără un anumit interval de timp, însă un dispozitiv special de siguranță va opri aparatul după 12h pentru a evita funcționarea fără apă în rezervor.

Aromaterapie

Este posibil să adăugați la dispozitiv uleiurile de parfum preferate pentru a umple camera cu aromă, pe lângă umidificare. În acest fel, puteți efectua aromoterapie, care are un efect pozitiv asupra stării dvs. de bine.

Specificații:

Producător Deerma
Model F327W
Tensiune nominală 220-240V~50/60Hz
Putere nominală 28W
Dimensiuni 220 x 220 x 285 mm
Capacitatea rezervorului de apă 5L
Aromaterapie Da

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>