Ulike Air IPL Depilator UI04 (alb)

1.273,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Ulike Air IPL Depilator UI04 (alb).

Bucurați-vă de o piele netedă pentru mai mult timp. Depilatorul Ulike Air IPL Depilator va funcționa bine pentru zone precum picioarele, axilele, brațele, zona bikini sau deasupra buzei superioare. Produsul vă permite, de asemenea, să alegeți între 5 niveluri de energie și 2 moduri de funcționare. În plus, asigură o utilizare sigură. În plus, oferă o funcție de răcire pentru a preveni arsurile. Veți găsi și accesorii incluse pentru a utiliza Ulike Air în siguranță și confort.

Ulike/UI04-white/1

5 niveluri de energie

Epilatorul IPL Ulike Air oferă 5 niveluri de ajustare a energiei, astfel încât va funcționa pentru diferite tipuri de piele. Nivele: 1, 2 și 3 vor fi potrivite pentru părul ușor și pentru utilizatorii începători. Modurile 4 și 5, pe de altă parte, vor funcționa bine pentru părul mai aspru.

Ulike/UI04-white/6

2 moduri de lucru

Ulike Air oferă 2 moduri de lucru pe care le puteți folosi în funcție de zona pe care o epilați. Modul continuu este potrivit pentru zonele mai mari, de exemplu, brațele sau picioarele. Modul simplu te scapă de firele de păr inestetice de deasupra buzei superioare și de pe degete. Folosiți epilatorul de 3 ori pe săptămână în primele 1-2 săptămâni și de două ori pe săptămână în următoarele 3-5 săptămâni. După 5 săptămâni, utilizați aparatul la fiecare 2 sau 4 săptămâni.

Ulike/UI04-white/2

Câțiva pași pentru o piele netedă

Utilizarea Ulike Air nu vă va cauza nicio problemă. În primul rând, îndepărtați părul din toate zonele pe care doriți să le tratați cu ajutorul epilatorului – folosiți lama de ras furnizată pentru a face acest lucru. Apoi conectați aparatul la o sursă de alimentare și puneți-vă ochelarii de protecție. Apoi porniți aparatul și setați modul și nivelul de energie. Așezați epilatorul pe piele și apăsați butonul dedicat. Când tratamentul este finalizat, țineți apăsat butonul de alimentare timp de 1,2 secunde pentru a-l opri.

Ulike/UI04-white/7

Inclus

  • Epilator IPL
  • cablu de alimentare
  • adaptor
  • ochelari de protecție
  • aparat de ras
  • manual de instrucțiuni
Producător Ulike
Model Air
Cod produs UI04
Culoare alb
Lumină IPL
Număr de niveluri de energie 5
Moduri de funcționare Continuă, unică
Funcția de răcire da