UGREEN LP113 Suport, suport pentru telefon (alb)

34,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Suport UGREEN LP113 – mii de posibilități

Suportul universal UGREEN LP113, conceput pentru telefoane și tablete de 4-7,2″, va funcționa în multe situații diferite. Posibilitatea de a-i regla unghiul de înclinare și de rotație facilitează adaptarea acestuia la nevoile dvs. Cu ajutorul unei cleme practice, îl puteți fixa în siguranță pe o masă sau pe un raft, iar datorită designului său bine gândit îl puteți folosi confortabil în orice situație. Capacele sale din silicon previn în mod eficient deteriorarea atât a mobilierului, cât și a dispozitivelor dumneavoastră.


Reglați-i poziția

Accesoriul a fost conceput pentru a vă oferi libertatea de a-i ajusta poziția. Brațul pliabil, cu o lungime de 800 mm, se distinge prin flexibilitate excepțională, dar și prin robustețe. Este fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, ceea ce îl face extrem de robust și rezistent la uzură. Nu numai că îi puteți adapta cu ușurință poziționarea în funcție de nevoile dumneavoastră, dar îl veți folosi pentru o perioadă lungă de timp!


Vedere din orice unghi

Suportul pentru telefon sau tabletă se poate roti la 360°. Astfel, îl puteți poziționa exact așa cum doriți și puteți viziona filme din orice unghi. Nimic nu vă limitează – reglați poziția accesoriului în funcție de preferințele dvs. și bucurați-vă de libertate! Urmăriți, filme și seriale TV în timp ce stați întins în pat, pe un fotoliu sau chiar în timp ce gătiți sau faceți curățenie – alegerea vă aparține.


Fixează-l în siguranță pe mobila dvs.

Echipat cu plăcuțe antiderapante din silicon, clema robustă vă permite să fixați suportul în siguranță pe un raft sau pe o masă cu o grosime de până la 8 cm. Această soluție practică vă oferă o libertate enormă. Puteți monta suportul oriunde aveți nevoie și vă puteți bucura de confortul la care visați.


Sofisticat în fiecare detaliu

Accesoriul a fost proiectat cu mare atenție la detalii. Clipul, cu o lățime maximă de 12 cm, nu obstrucționează prizele dispozitivelor dvs. plasate în el și vă permite să conectați comod cablul de alimentare și căștile pentru a vă încărca în mod convenabil telefonul sau tableta în timp ce vă uitați la televizor și vă bucurați de o calitate excelentă a sunetului. Capacele din silicon vă protejează dispozitivele și mobilierul de deteriorare, oferind în același timp o montare stabilă și siguranță.


Utilizați așa cum doriți

Folosiți acest suport funcțional pentru a vă elibera mâinile și pentru a viziona confortabil filme în timp ce vă relaxați sau faceți altceva în același timp. Așezați-l în bucătărie atunci când gătiți și obțineți un acces convenabil la rețetele dvs. testate și încercate. Folosiți-l și în dormitor când doriți să vă relaxați înainte de culcare. Depinde de tine cum folosești acest accesoriu versatil – posibilitățile sunt infinite!

Specificații


Producător UGREEN
Denumire Suport multifuncțional pentru telefon
Model LP113
Lungimea brațului 80 cm
Compatibilitate Telefoane cu diagonala între 4″ și 7,2″.
Culoare Alb

<!–
​_