UGREEN CD229 Transmițător FM, Bluetooth 5.0, USB QC 3.0, USB-C PD, microSD (negru)

100 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Transmițător FM Bluetooth 5.0 cu încărcător auto UGREEN CD229

Ascultați muzică în mașină și încărcați chiar și mai multe dispozitive în același timp – cu încărcătorul și transmițătorul FM UGREEN este posibil! Produsul este echipat cu 3 porturi USB. 2 dintre ele suportă încărcarea rapidă, iar cel de-al treilea vă permite să redați melodii de pe un stick de memorie, de exemplu. Dispozitivul este ușor de utilizat și sigur. Bluetooth 5.0 asigură o conexiune fiabilă și vă permite nu numai să ascultați muzică, ci și să vorbiți în siguranță la telefon în mașină.

Încărcați până la 2 dispozitive simultan

Transmițătorul este echipat cu porturi USB-C și USB-A – conectați până la 2 dispozitive în același timp pentru o încărcare instantanee. Produsul acceptă încărcare rapidă PD de 20 W și QC3.0 de 18 W. Ce înseamnă acest lucru în practică? Cu ajutorul său, puteți, de exemplu, să vă încărcați iPhone-ul din seria 12 până la 60% în doar 30 de minute! Cel de-al doilea port USB-A al emițătorului are un amperaj redus și este conceput pentru conectarea dispozitivelor de memorie portabile. Nu vă recomandăm să îl utilizați pentru a încărca dispozitive.

Redă muzică în 3 moduri

Ascultă-ți muzica așa cum îți place. Transmițătorul vă permite să redați în 3 moduri. Bluetooth 5.0 vă permite, de exemplu, să îl asociați cu telefonul dvs. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți asculta listele de redare preferate fără fir. De asemenea, este posibil să redați muzică de pe un card TF sau de pe un stick de memorie cu o capacitate de până la 128 GB. Alegeți cel mai bun suport pentru dumneavoastră și bucurați-vă de o calitate excelentă a sunetului!

Apeluri telefonice sigure

Vorbiți uneori la telefon în mașină? Transmițătorul UGREEN CD229 vă va elibera mâinile și vă va asigura un condus sigur în situații similare. Dispozitivul este echipat cu un buton ușor de accesat și de utilizat, pe care îl puteți folosi pentru a răspunde sau a respinge rapid un apel, pentru a închide sau chiar pentru a reapela un anumit număr.

Conexiune wireless fără probleme

Vă faceți griji cu privire la interferențe sau alte probleme de conectare? Nu vă faceți! Produsul acceptă tehnologia modernă Bluetooth 5.0, care asigură o transmisie stabilă și fiabilă a semnalului. De asemenea, garantează o calitate și o claritate excelentă a sunetului. Împerecherea emițătorului cu dispozitivul selectat este extrem de ușoară și rapidă, la fel ca și sincronizarea frecvenței FM.

Monitorizare inteligentă a tensiunii

Producătorul s-a asigurat, de asemenea, că emițătorul este sigur de utilizat. Dispozitivul monitorizează în mod inteligent tensiunea bateriei vehiculului și afișează valoarea sa curentă pe un ecran ușor de citit. Dacă aceasta se abate de la normă, cifrele de pe afișaj încep să clipească, astfel încât veți ști imediat despre orice anomalie și veți avea posibilitatea de a reacționa suficient de repede.

Funcționare simplă și convenabilă

Utilizarea emițătorului este fabulos de simplă. Un buton mare, ușor de accesat, vă permite să efectuați apeluri telefonice, în timp ce comutatoarele adiacente vă permit să schimbați melodiile redate. Produsul este, de asemenea, echipat cu un cadran multifuncțional și un indicator LED albastru. Slotul pentru cardul de memorie TF a fost poziționat astfel încât să vă ofere acces convenabil la el în orice moment.

Specificații

Producător UGREEN
Model CD229
Intrare 12-24 V/3.6 A
Ieșire USB-C 5 V/3 A, 9 V/2,22 A, 12 V/1,67 A
Ieșire USB-A1 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A
Ieșire USB-A2 (muzică) 5 V/1,5 A
USB-C + ieșire USB-A1 5 V/4,8 A max.
Putere totală de ieșire 31,5 W
Versiunea Bluetooth 5.0
Raza de acțiune Până la 5 m
Frecvența FM TX 87,5-108 MHz
Formate acceptate MP3, WMA, WAV, APE, FLAC
Capacitate suportată de stick-uri USB / carduri de memorie TF Până la 128 GB
Dimensiuni 41,97 x 53,3 x 72,74 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>