TWS Foneng BL132 Căști fără fir cu conducție de aer TWS Foneng BL132 (negru)

86 lei

47 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

TWS Foneng BL132 Căști fără fir cu conducție de aer TWS Foneng BL132 (negru)

Cu Foneng BL132, melodiile tale preferate vor suna ca niciodată! Tehnologia Air Conduction nu numai că oferă un sunet natural și echilibrat, dar vă protejează și auzul, chiar și în cazul utilizării prelungite a căștilor. Durata lungă de funcționare a căștilor vă asigură că lista de redare preferată vă va însoți ore în șir, iar cu suportul Bluetooth 5.3, acestea oferă o conexiune stabilă pe o distanță de până la 10 metri.

Foneng/BL132-Black/1

O soluție bine gândită

Căștile utilizează tehnologia Air Conduction, ceea ce face ca calitatea sunetului să fie extrem de clară și echilibrată. Fie că ascultați muzică, podcasturi sau efectuați apeluri telefonice, puteți fi siguri că sunetul va fi întotdeauna la cel mai înalt nivel. Mai mult, tehnologia reduce la minimum riscul de deteriorare a auzului, chiar și în cazul utilizării prelungite a căștilor.

Foneng/BL132-Black/2

Bluetooth 5.3

Problemele de conectare sunt de domeniul trecutului! Căștile TWS Foneng BL132 sunt compatibile cu cea mai recentă versiune a tehnologiei Bluetooth 5.3, oferind o conexiune rapidă și stabilă la dispozitivul selectat pe o rază de până la 10 metri, cu un consum mai mic de energie. Protocoalele Bluetooth suportate – HSP, HFP, A2DP și AVRCP – asigură o transmisie lină și compatibilitate cu numeroase dispozitive.

Foneng/BL132-Black/3

Chiar mai mult confort

Designul ergonomic al căștilor garantează un confort maxim, astfel încât, chiar și după mai multe ore de utilizare, urechile dvs. nu se vor simți inconfortabil. Lejeritatea și adaptarea perfectă la forma urechii fac căștile aproape imperceptibile, permițându-vă să le folosiți liber în orice situație – fie în timpul unui antrenament intens, fie în timpul unei plimbări sau al unei călătorii lungi.

Foneng/BL132-Black/6

Până la 5 ore de funcționare

Cu căștile Foneng BL132, sunetele tale preferate sunt mereu cu tine! Bateria reîncărcabilă încorporată asigură până la 4 ore de convorbiri telefonice sau până la 5 ore de redare a muzicii. Iar când este timpul să reîncărcați căștile, carcasa magnetică de încărcare vă permite să vă întoarceți rapid la ascultarea melodiilor preferate.

Foneng/BL132-Black/9

Producător Foneng
Model BL132
Culoare Negru
Versiunea Bluetooth 5.3
Raza de acțiune Până la 10 m
Protocoale Bluetooth HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Timp de funcționare 4-5 h
Timp de așteptare 12 h
Timp de încărcare în carcasa de încărcare 2 h
Interfață de încărcare USB-C
Capacitatea bateriei pentru căști 3,7 V / 25 mAh
Capacitatea bateriei carcasei de încărcare 3,7V / 230 mAh