Trimmer pentru nas EN001 Mocha N

95,00 lei

168 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Marca ENCHEN face parte din ecosistemul Xiaomi.

Aparat de tuns nasul ENCHEN Mocha N.

Spuneți adio părului nedorit. Aparatul de tuns nasul ENCHEN Mocha N elimină rapid și eficient chiar și firele de păr extrem de încăpățânate. Este echipat cu un motor puternic a cărui viteză ajunge la 6000 rpm. Aparatul are o autonomie de aproximativ 120 de minute la o singură încărcare, iar rezistența sa la apă IPX7 permite curățarea fără probleme. În același timp, aparatul de tuns este extrem de ușor și la îndemână – îl puteți avea mereu la îndemână.

Performanță fiabilă

Scapă de firele de păr nedorite într-o clipită. Motorul aparatului de tuns funcționează la o viteză de până la 6.000 rpm, iar lama de înaltă calitate elimină părul rapid și eficient. În plus, sistemul de control inteligent garantează o funcționare eficientă și lină. Acum este nevoie doar de câteva momente pentru a elimina părul nedorit!

Rezistent la apă IPX7

Aparatul de tuns nasul ENCHEN este extrem de ușor de întreținut. Se distinge prin rezistența la apă IPX7, astfel încât îl puteți spăla cu ușurință sub jet de apă curentă. Prin curățarea dispozitivului după fiecare utilizare, nu numai că îi veți prelungi durata de viață, dar veți evita și proliferarea bacteriilor.

Cap de tăiere special conceput

Bucurați-vă de îndepărtarea rapidă și eficientă, dar sigură, a firelor de păr nedorite din nas. Lamele aparatului de tuns Mocha N sunt amplasate sub o protecție specială, astfel încât nu intră în contact direct cu pielea dumneavoastră. Așa că nu trebuie să vă faceți griji că vă puteți tăia. În plus, capul rotund de tăiere se potrivește perfect în găurile nasului și asigură o mai mare precizie.

Timp de lucru îndelungat

Designul fără fir al dispozitivului oferă o mai mare comoditate și libertate de mișcare. Bateria de lungă durată înseamnă că un trimmer complet încărcat poate funcționa până la 2 ore. Încărcarea sa fără complicații este posibilă datorită cablului USB-C inclus. În plus, indicatorul încorporat vă va permite să cunoașteți starea dispozitivului.

Accesoriul perfect pentru călătorii

Plecați în vacanță? Luați aparatul de tuns cu dvs. și nu lăsați părul nedorit să vă strice călătoria! Dispozitivul este suficient de ușor și compact pentru ca tu să îi găsești cu ușurință un loc în valiza sau în geanta de călătorie. Există, de asemenea, o funcție de blocare pentru a evita tunderea accidentală a aparatului de tuns în timpul transportului.

Inclus

  • Aparat de tuns nasul
  • Capac de protecție pentru capul de tăiere
  • Cablu de încărcare (USB-C)
  • Perie de curățare

Specificații

Producător ENCHEN
Denumire Aparat de tuns părul din nas
Model Mocha N
Culoare Negru
Viteza motorului Până la 6000 rpm
Tensiune nominală 3,7 V
Putere nominală 1 W
Capacitatea bateriei 320 mAh
Timp de încărcare Aprox. 90-120 min
Interfață de încărcare USB-C
Timp de funcționare Aproximativ 120 min
Rezistent la apă IPX7
Dimensiuni 147 x 22,5 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>