Tribit MaxSound Plus Bluetooth Speaker BTS25 (negru)

360,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tribit MaxSound Plus Speaker BTS25 (negru)

Cu BTS25, muzica dvs. preferată vă poate însoți aproape oriunde. Difuzorul wireless Tribit oferă un sunet bogat în detalii și cu tonuri de bas și se conectează la dispozitivul dvs. prin Bluetooth versiunea 4.2. Oferă o durată de funcționare lungă și este rezistent la apă IPX7, pentru o mai mare libertate de utilizare.

Sunet de înaltă calitate

Redescoperă-ți melodiile preferate. Boxa wireless Tribit oferă o calitate excelentă a sunetului, datorită radiatoarelor sale duble și a celor 2 difuzoare de 12 W. Pentru a vă bucura de profunzimea tonurilor de bas, apăsați butonul XBass.

Funcționare fără fir

Difuzorul se conectează la dispozitivul dvs. prin Bluetooth 4.2, astfel încât vă puteți bucura de o conexiune rapidă și stabilă de înaltă calitate până la 30 m. Poți conecta cu succes BTS25 la smartphone-ul, laptopul sau tableta ta.

Baterie de lungă durată

MaxSound Plus este echipat cu o baterie de 2600 mAh, ceea ce se traduce prin aproximativ 2 h de redare. După 4 h de încărcare, dispozitivul va fi din nou gata de utilizare. Folosiți cablul microUSB inclus pentru a face acest lucru.

Microfon încorporat

Difuzorul Tribit vă permite, de asemenea, să efectuați apeluri telefonice convenabile. Este echipat cu un microfon, astfel încât puteți răspunde în mod convenabil la un apel primit și puteți vorbi cu cei dragi. În plus, compatibilitatea cu Siri și Google Assistant vă permite să controlați BTS25 cu ajutorul comenzilor vocale.

Ușor și portabil

Un alt avantaj al boxei Tribit este designul său ușor și compact. În plus, portabilitatea sa este facilitată de cordonul care vine cu BTS25. Dispozitivul este, de asemenea, rezistent la apă IPX7, pentru o mai mare libertate de utilizare.

Inclus

  • difuzor
  • cablu microUSB
  • șnur
  • manual de utilizare

Specificații:

Producător Tribit
Model BTS25
Culoare negru
Capacitatea bateriei 2600 mAh
Timp de încărcare 4 h
Tensiune de încărcare 5V/2A
Timp de redare aprox. 20 h
Radiatoare pasive 2x 45 mm
Putere de ieșire 2x 12W
Versiunea Bluetooth 4.2
Raza de acțiune Bluetooth până la 30 m
Codec audio SBC
Rezistent la apă IPX7
Port de încărcare microUSB

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}