Trepied + selfie-stick Mini 2in1 Insta 360 (X3,ONE RS,ONE R,ONE X2,GO 2)

43,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Trepied + selfie-stick Mini 2in1 Insta 360 (X3, ONE RS, ONE R, ONE X2, GO 2)

Optați pentru soluții practice. Dispozitivul combină un trepied și un selfie stick pentru a crește capacitățile camerei Insta360. Are o înălțime maximă de până la 109 cm, dar are doar aproximativ 25 cm atunci când este pliat – astfel încât îl puteți lua cu dvs. aproape oriunde. Este compatibil cu diverse modele de camere sportive Insta360 și suportă, de asemenea, funcții de baston invizibil. Designul atent gândit al trepiedului vă va permite să înregistrați fotografii spectaculoase în orice condiții.

Luați-l cu dvs. oriunde

Creați fotografii excepționale oriunde. Designul ușor și compact înseamnă că puteți lua trepiedul cu dvs. aproape oriunde. Îl puteți pune cu ușurință în geantă sau în rucsac și îl puteți lua în vacanță, de exemplu! În plus, filetul universal de 1/4″ garantează o compatibilitate largă.

Construcție robustă

Pentru construcția dispozitivului au fost utilizate materiale de înaltă calitate, care se caracterizează printr-o durabilitate peste medie. Trepiedul are până la 3 puncte de sprijin, ceea ce reduce riscul de răsturnare. Are o înălțime maximă de până la 109 cm și o înălțime pliată de doar 25 cm. Duceți-vă filmările la următorul nivel!

Efecte uimitoare pentru fotografiile dvs.

Aflați cât de ușor este să creați fotografii uimitoare. Selfie Stick-ul se îndepărtează automat atunci când faceți fotografii la 360°, astfel încât puteți face cu ușurință un selfie cu prietenii dvs. și stick-ul va fi invizibil! Acest lucru este excelent pentru a crea fotografii originale din diferite perspective.

Inclus

  • Trepied 2 în 1
  • pârghie de blocare x2
  • Adaptor de 1/4 “
  • manual de instrucțiuni

Specificații:

Marca Insta360
Material PC + ABS + TPU + aluminiu
Înălțime Minim: 24,5 cm
Maxim: 109 cm
Greutate 120 g
Greutate maximă 250 g
Compatibilitate ONE X2, X3, ONE R, ONE X, GO 2, ONE RS

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>