Trepied selfie stick cu telecomandă Bluetooth UGREEN 15062 (negru)

143 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Trepied pentru selfie stick cu telecomandă Bluetooth UGREEN 15062

Faceți selfie-ul perfect sau încadrați-vă toți prietenii într-o fotografie de grup. Bastonul selfie de la UGREEN se desfășoară până la o lungime de până la 1,6 m și este foarte ușor – cântărind doar aproximativ 375 g. Așa că îl puteți purta cu dumneavoastră în orice moment! De asemenea, este echipat cu un trepied stabil și o telecomandă Bluetooth pentru a vă facilita realizarea fotografiilor. De asemenea, este posibil să montați pe el și alte dispozitive, cum ar fi lumini, un proiector sau o cameră foto.

012UGREEN/15062/8

Obțineți o perspectivă unică

Doriți să faceți un selfie pe un peisaj frumos? Sau faceți adesea fotografii de grup cu prietenii dumneavoastră? Selfie stick-ul vă permite să încadrați tot ce doriți în cadru! Se desfășoară până la o lungime de până la 1,6 m, oferind un câmp vizual mai larg. În plus, datorită utilizării unui aliaj de aluminiu de înaltă calitate, este foarte stabil – nu vă faceți griji că se clatină.

012UGREEN/15062/6

Ușor și portabil

Plecați în vacanță sau faceți un grătar cu prietenii? Luați bastonul de selfie cu dumneavoastră! Atunci când este pliat, produsul este suficient de mic pentru a încăpea cu ușurință într-o geantă sau într-un rucsac. Accesoriul este, de asemenea, foarte ușor, cântărind doar aproximativ 375 g. De asemenea, se remarcă prin mânerul său plăcut la atingere, care se potrivește și nu alunecă din mână.

012UGREEN/15062/9

Trepied încorporat

Înregistrați uneori vloguri sau realizați transmisiuni în direct? Bastonul de selfie UGREEN vă va fi util și pentru asta! Accesoriul este dotat cu un trepied rabatabil, care este extrem de stabil datorită designului său inteligent și a plăcuțelor antiderapante. Nici măcar rafalele de vânt nu îl vor speria!

012UGREEN/15062/4

Telecomandă inclusă

Faceți-vă mai ușor să faceți un selfie fantastic. Se conectează la smartphone-ul dvs. prin Bluetooth 5.1 și are o rază de acțiune de până la 10 metri. De asemenea, prezintă o latență scăzută și o durată de funcționare lungă. Nu vă faceți griji că va refuza să vă asculte atunci când vă așteptați mai puțin! Acum este ușor să vă faceți o fotografie grozavă – tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton.

012UGREEN/15062/1

Chiar mai multe utilizări

Obțineți și mai multe posibilități. Bastonul selfie este echipat cu un adaptor de 1/4″, astfel încât puteți monta pe el tot felul de accesorii și dispozitive. Dacă doriți, atașați-i o cameră digitală sau un sistem de iluminat suplimentar pentru rezultate și mai bune atunci când înregistrați videoclipuri sau faceți fotografii. De asemenea, este posibil să montați un mic proiector pe accesoriu – astfel încât să vă puteți urmări serialele preferate în confort!

012UGREEN/15062/7

Utilizare confortabilă

Bastonul pentru selfie UGREEN este foarte comod de utilizat. Plierea și desfășurarea sa este extrem de rapidă și lină, iar suportul său pentru telefon este compatibil cu dispozitive de la 4″ la 7,2″. De asemenea, îl puteți roti la 360° și puteți ajusta unghiul de înclinare cu 210°. Poziționați-l așa cum doriți, obțineți o perspectivă unică și pregătiți-vă cea mai bună fotografie!

012UGREEN/15062/2

Producător UGREEN
Model LP586
Lungime Aprox. 305-1596 mm
Greutate Aprox. 375 g
Compatibilitate Telefoane inteligente cu diagonala de 4-7,2″.
Material Aliaj de aluminiu