Trepied Remax Live-stream P12 (alb)

55,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Trepied Remax Live-stream (alb)

Trepiedul Remax vă va permite să înregistrați confortabil. Datorită picioarelor sale rabatabile, poate fi folosit și ca trepied, iar designul pivotant vă permite să reglați funcționarea P13 în funcție de nevoile dvs. În plus, butonul de declanșare de la distanță facilitează realizarea fotografiilor, iar Bluetooth 4.2. este responsabil pentru o conexiune stabilă.

Remax/P13-white/1

Lumină LED încorporată

Aveți grijă de iluminarea corectă atunci când creați înregistrări și fotografii. Trepiedul este echipat cu o lampă LED dublă, pe care o puteți regla în funcție de nevoile dvs. Puteți alege între 3 niveluri de temperatură a culorii și puteți regla luminozitatea pe 9 niveluri. De asemenea, sunt disponibile 3 culori de lumină: rece, caldă și cald-rece.

Remax/P13-white/2

Fotografiere la distanță

Simplificați realizarea fotografiilor. Trepiedul dispune de un buton de declanșare de la distanță detașabil, cu ajutorul căruia puteți face rapid și comod o fotografie sau puteți începe înregistrarea. Produsul utilizează Bluetooth versiunea 4.2 și asigură o conexiune stabilă, fără interferențe, de până la 10 m.

Remax/P13-white/3

Design bine gândit

Trepiedul a fost creat din aliaj de aluminiu, ceea ce se traduce printr-o construcție ușoară și o durabilitate a produsului. Finisajul antiderapant al picioarelor asigură stabilitatea și împiedică deplasarea trepiedului, în timp ce reglarea la 360° sporește libertatea de utilizare.

Remax/P13-white/4

Producător Remax
Model P13
Culoare alb
Capacitatea bateriei 55 mAh
Timp de încărcare 0.5 – 1 h
Timp de funcționare 1-3 h
Tensiune nominală 4.2 V
Versiunea Bluetooth 4.2
Gama Bluetooth 10 m
Greutate 153.5 g
Înălțime 18,5 – 102 cm