Transmițător Bluetooth / transmițător 5.0 USB-C pentru Playstation, PC (negru)

68,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Transmițător/transmițător Bluetooth 5.0 USB-C Blitzwolf AA-BT2

Transmițătorul Blitzwolf AA-BT2 vă va permite să trimiteți semnalul audio de la dispozitivul ales către căști sau boxe. Acesta se remarcă prin compatibilitatea sa largă și utilizează Bluetooth 5.0, astfel încât vă puteți bucura de o transmisie fiabilă. Produsul este, de asemenea, extrem de ușor și portabil. De asemenea, vă permite să transmiteți audio către 2 dispozitive simultan. Veți găsi, de asemenea, un adaptor suplimentar și un microfon de 3,5 mm incluse.

2 opțiuni de conectare

Folosiți transmițătorul așa cum doriți și bucurați-vă de și mai mult confort. Îl poți conecta direct la portul USB-C al televizorului, computerului sau consolei tale sau poți folosi adaptorul USB inclus. Aproape nimic nu vă limitează!

Bluetooth 5.0

Oferă nivelul de imersiune la care ai visat și scufundă-te și mai mult în joc. Transmițătorul se conectează la dispozitivele dvs. prin Bluetooth 5.0, astfel încât vă puteți bucura de sunet de înaltă calitate și latență redusă. De asemenea, vei uita de bâlbâieli și de alte probleme de semnal. Acum vă puteți învinge cu ușurință adversarii!

Microfon mic inclus

Dacă joci des jocuri online, cu siguranță știi cât de important poate fi să comunici eficient cu ceilalți jucători. Pentru a vă ajuta în acest sens, este inclus un mic microfon de 3,5 mm pentru a oferi un sunet clar și natural. Acum puteți contacta cu ușurință ceilalți membri ai echipei dvs. și îi puteți avertiza de pericol!

Transmiteți sunetul audio către 2 dispozitive simultan

Vi se întâmplă să jucați jocuri cu o altă persoană? Avem vești bune pentru tine – emițătorul AA-BT2 îți permite să trimiți audio către 2 dispozitive în același timp! Așa că poți, de exemplu, să îl asociezi cu două perechi de căști și să te bucuri de jocuri cu fratele, prietenul sau colegul de cameră.

Compatibilitate largă

Uitați de problemele de compatibilitate. Puteți conecta cu ușurință transmițătorul la dispozitive precum XBOX One, PlayStation 4, televizor, laptop, PC sau Nintendo Switch. Mai mult, produsul vă permite să transmiteți audio la majoritatea mărcilor de difuzoare și căști. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă bucurați de un film sau de un joc!

Ușor și portabil

Plecați în vacanță? Sau plecați într-o călătorie lungă cu trenul? Luați transmițătorul cu dumneavoastră și folosiți-l oriunde mergeți! Dispozitivul este extrem de ușor și compact, măsurând doar 5x14x47 mm. Îl puteți introduce cu ușurință într-un rucsac, într-o geantă de mână sau chiar în buzunar.

Inclus

  • Transmițător
  • Cablu cu adaptor USB
  • Microfon de 3,5 mm
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Blitzwolf
Model AA-BT2
Interfață de intrare USB-C / USB (cu adaptor)
Raza de acțiune Până la 8 m
Frecvență de funcționare 2,402 GHz – 2,480 GHz
Protocoale acceptate HD, LL, apt, SBC, A2DP, AVRCP, AFH, HFP, HSP
Sursă de alimentare Alimentată de portul USB-C al consolei
Dimensiuni 5x14x47 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>