iPega PG-P4023B controler wireless / GamePad PS4 touchpad (negru)

144,00 lei

76 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

iPega PG-P4023B controler wireless / GamePad touchpad PS4

Scufundă-te în lumea jocurilor cu PG-4023B! Controlerul iPega este echipat cu un giroscop cu 6 axe garantat pentru o funcționare lină, în timp ce 2 motoare generatoare de vibrații contribuie la imersiune. De asemenea, îi puteți personaliza funcționarea cu ajutorul butoanelor programabile, iar touchpad-ul încorporat oferă și mai mult confort. Află cu ce te mai poate surprinde!

Pentru mai multă imersiune

Simțiți-vă ca un erou al titlului dvs. preferat! Controlerul este echipat cu 2 motoare, care reacționează la evenimentele din timpul jocului prin vibrații ușoare, sporind astfel imersiunea. În plus, giroscopul cu 6 axe este responsabil pentru detectarea mai exactă a direcțiilor și asigură precizie. Acest lucru vă permite să vă feriți de proiectile și să negociați virajele cu ușurință.

Touchpad încorporat

Pentru o experiență de utilizare și mai mare, PG-4023B este echipat cu un touchpad, care este excelent pentru jocurile de fotografiere. Ca urmare, vă puteți bucura de și mai multă precizie și fluiditate în timpul jocului.

Personalizați-i funcționarea pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Acesta nu este sfârșitul avantajelor modelului PG-4023B. GamePad-ul oferă butoane L și R programabile, permițându-vă să îi personalizați funcționarea. Cu un singur clic, puteți activa funcția dvs. preferată sau puteți efectua o combinație complexă de mișcări.

Mai mult confort

Controlerul este dotat cu iluminare de fundal cu LED-uri colorate, ceea ce conferă modelului PG-4023B o senzație de joc. În plus, indicatorul bateriei vă va permite să aflați nivelul de încărcare al acesteia, iar portul de 3,5 mm vă permite să conectați căștile la gamepad. În plus, produsul dispune de un difuzor încorporat.

Specificații:

Producător iPega
Model PG-4023B
Culoare negru
Conexiune Bluetooth
Versiunea Bluetooth 5.0
Raza de acțiune Bluetooth 8 m
Capacitatea bateriei 600 mAh
Curent de funcționare <130 mA
Tensiune de funcționare DC 3,7 V
Tensiune de intrare DC 5 V
Curent de intrare 500 mA
Timp de funcționare per încărcare 8-10 h
Timp de încărcare aprox. 3 h
Timp de funcționare în modul standby 30 de zile (dacă bateria este complet încărcată)
Port de încărcare USB-C
Număr de butoane programabile 2
Touchpad DA
Vibrație DA
Difuzor încorporat DA
Intrare jack audio de 3,5 mm DA
Iluminare DA
Compatibilitate iOS (13.0 sau o versiune ulterioară), Windows (7/8/10), PS4, PS5 (numai jocuri PS4), iOS (13.0 și versiunile ulterioare), PS3 (cu fir), PC (cu fir)

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>