Controler wireless / GamePad iPega Ninja PG-P4010B touchpad PS4 (alb)

148 lei

42 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Controler de jocuri fără fir iPEGA PG-P4010B

Pad-ul iPEGA PG-P4010A vă va permite să vă duceți experiența de joc la un nou nivel. Motoarele generatoare de vibrații vă permit să creșteți imersiunea, în timp ce cele 4 butoane programabile vă permit să personalizați și mai mult controlerul. Dispozitivul se remarcă prin compatibilitatea sa largă și se potrivește perfect în mâini. De asemenea, este echipat cu un giroscop cu 6 axe și un touchpad capacitiv.

4 butoane programabile

Personalizați pad-ul în funcție de nevoile dvs. și efectuați cu ușurință chiar și cele mai complexe combinații. PG-P4010B oferă 4 butoane programabile, pe care le puteți ajusta cu ușurință în funcție de preferințele dvs. Este noua ta modalitate de a obține mari victorii în jocurile tale preferate!

Cufundați-vă în joc

Doriți cea mai captivantă experiență de joc? Pad-ul PG-P4010B este perfect pentru tine! Dispozitivul este echipat cu 2 motoare care generează vibrații în funcție de evenimentele de pe ecran. De asemenea, controllerul are un giroscop cu 6 axe care detectează cu precizie poziția ta. Acest lucru vă permite să vă bucurați de o fluiditate de neegalat, chiar și atunci când faceți viraje extrem de bruște într-un joc de curse.

Touchpad încorporat

În zilele noastre, tot mai multe jocuri profită de funcționalitatea touchpad-ului pentru a îmbunătăți și mai mult gameplay-ul. Pentru a vă permite să le jucați cu ușurință, controlerul PG-P4010B are un touchpad capacitiv încorporat pentru o fluiditate și o precizie de neegalat.

Compatibilitate largă

Nu contează pe ce hardware vă jucați – iPEGA vă va ajuta să deveniți din ce în ce mai bun. Pad-ul PG-P4010A este compatibil cu cele mai populare dispozitive, cum ar fi PS3 și PS4, PC-uri, laptopuri, smartphone-uri și tablete. Funcționează perfect cu Windows 7 / 8 / 10, Android și iOS.

Adaptat la nevoile gamerilor

Mânerele controllerului au fost acoperite cu silicon antiderapant, rezistent la transpirație și plăcut la atingere. Ca urmare, dispozitivul se așează perfect în mâini și oferă confort. Joystick-ul său se rotește la 360° și garantează o precizie incredibilă, în timp ce butoanele cu iluminare din spate cu LED nu numai că arată fantastic, dar sunt și mai vizibile pe timp de noapte. Controlerul are, de asemenea, declanșatoare ușor de utilizat, un difuzor încorporat și un port jack de 3,5 mm pentru conectarea căștilor.

Specificații:

Producător iPega
Model PG-P4010B
Culoare Alb
Conexiune Cu fir / Bluetooth
Versiunea Bluetooth 3.0
Raza de acțiune Bluetooth 8m
Capacitatea bateriei 400 mA
Curent de funcționare < 50mA
Tensiune de funcționare DC 3,7V
Tensiune de intrare
Curent de intrare
Timp de funcționare la încărcare Aprox. 6h
Timp de încărcare Aprox. 3h
Timp de funcționare în modul standby 30 de zile
Port de încărcare USB-C
Număr de butoane programabile 4
Touchpad Da
Vibrație Da
Difuzor încorporat Da
Intrare audio jack de 3,5 mm Da
Compatibilitate PS4, PS5 (numai jocuri PS4), Android (10.0 și versiuni superioare), iOS (13.0 și versiuni superioare), Android TV (cu fir), PS3 (cu fir), PC (cu fir)

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>