Thunderobot Tastatură mecanică KG3089C, comutator albastru (negru)

177 lei

146 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Thunderobot KG3089C Tastatură mecanică, comutator albastru (negru)

Descoperiți o nouă dimensiune a jocului cu tastatura mecanică Thunderobot KG3089C! Dispunând de 89 de taste de înaltă precizie cu o tastatură numerică, aceasta oferă nu numai confort, ci și estetică, cu 20 de efecte de iluminare și trei moduri de iluminare de fundal personalizate. Protejați-vă jocul sau munca cu ajutorul sistemului de blocare a tastelor, iar tastele concave vă asigură că degetele rămân mereu la locul lor. În plus, o durată de viață de 50 de milioane de clicuri asigură că Thunderobot KG3089C va fi tovarășul dvs. fidel pentru mulți ani de acum încolo.

Design complex al tastelor

Construită cu gândul la utilizatorii pretențioși, tastatura mecanică Thunderobot KG3089C oferă 89 de taste lucrate cu precizie, împreună cu o tastatură numerică. Acest lucru va face chiar și cele mai complexe sarcini simple și convenabile. De asemenea, important pentru gameri și profesioniști este designul negru estetic, care va adăuga eleganță oricărei stații de lucru.

Iluminare de fundal pentru a se potrivi gustului dvs.

KG3089C nu este doar funcțional, ci și atrăgător din punct de vedere vizual. Dispune de trei moduri de iluminare de fundal personalizate și până la 20 de efecte de iluminare interesante. Cu ajutorul combinației de taste FN+F9, puteți schimba efectul de iluminare într-o clipită, iar FN+ESC vă va permite să treceți la modurile personalizate, oferindu-vă și mai multe opțiuni de personalizare.

Siguranță în timpul jocului

Ați apăsat vreodată din greșeală o tastă de sistem în timpul jocului sau al unei lucrări importante? KG3089C are o soluție pentru asta. Combinația FN+WIN blochează instantaneu tasta de sistem, asigurându-vă că jocul sau munca dvs. se va desfășura fără probleme, economisind timp și frustrare.

Ergonomie în fiecare detaliu

Tastele tastaturii KG3089C au fost proiectate cu gândul la sesiunile lungi de utilizare. Designul lor concav asigură faptul că degetele utilizatorului nu vor aluneca, garantând precizie și confort în timpul tastaturii sau al jocurilor.

Longevitate remarcabilă

Vă întrebați cât de mult poate dura un astfel de produs? Thunderobot KG3089C a fost proiectat cu gândul la durabilitate. Comutatoarele sale au o durată de viață estimată la 50 de milioane de clicuri, ceea ce înseamnă că tastatura vă va dura mulți ani. când alegeți tastatura Thunderobot KG3089C, investiți în calitate, confort și longevitate. Caracteristicile și opțiunile sale de personalizare vor satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.

Specificații

Marca Thunderobot
Model KG3089R
Culoare Negru
Număr de taste 89
Lungime cablu 1,5m
Greutate 655g
Dimensiuni 359 x 131 41mm