Thunderobot K87 tastatură mecanică, Red Switch (verde)

190 lei

11 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tastatura mecanică Thunderobot K87, comutator roșu (verde)

Faceți cunoștință cu tastatura mecanică Thunderobot K87, care combină o tehnologie avansată și o manoperă perfectă. Aceasta garantează înregistrarea precisă a fiecărui clic, chiar și atunci când acestea au avut loc simultan. Tastele concave cu design ergonomic oferă confort și asigură că degetele se sprijină bine pe taste. În plus, interschimbabilitatea comutatoarelor și suportul pentru versiunile cu 3 pini vă oferă libertatea deplină de a personaliza tastatura în funcție de nevoile dumneavoastră. Suprafața tastelor rezistentă la grăsimi și zgârieturi, combinată cu picioarele antiderapante, fac ca Thunderobot K87 să fie nu numai funcțională, ci și durabilă. Iar când adăugați la acestea iluminarea de fundal elegantă și comenzile rapide practice de la tastatură, obțineți un dispozitiv creat cu gândul la cei mai exigenți utilizatori.

Precizie și capacitate de reacție unice

Când fiecare clic contează, ai nevoie de o tastatură care nu te va dezamăgi. Cu tehnologia de citire simultană a clicurilor, Thunderobot K87 se asigură că nicio comandă nu este ratată. Mai mult, tastele sunt prevăzute cu comutatoare roșii care răspund la o presiune de doar 45 g și au o distanță de acțiune precis echilibrată. Această combinație garantează un răspuns rapid ca fulgerul și o funcționare precisă în timpul sesiunilor intense de jocuri sau de lucru.

Formă ergonomică

Tastatura este confortabilă la utilizare. A fost conturată în funcție de alinierea cireșelor pentru a asigura confortul în timpul tastaturii și al jocurilor. Forma ergonomică concavă a tastelor face ca degetele să se simtă natural. În plus, suprafața tastelor este rezistentă la grăsime și zgârieturi, menținând tastatura într-o stare fantastică pentru o perioadă lungă de timp.

Adaptată la nevoile individuale

Thunderobot K87 nu este limitată la un singur tip de comutator. Dacă doriți să schimbați experiența de tastare sau de joc, puteți înlocui comutatoarele cu ajutorul uneltei și a comutatoarelor de rezervă incluse. Tastatura acceptă, de asemenea, comutatoare cu 3 pini și comutatoare fictive, care oferă o stabilitate mai bună pentru tastele late și reduc parțial zgomotul.

Iluminare de fundal și taste rapide

Iluminarea din spate a tastaturii Thunderobot K87 nu este doar o chestiune de estetică, ci și de funcționalitate. Aceasta oferă până la 8 moduri diferite, pe care le puteți schimba în doar câteva secunde datorită unei combinații între tasta Fn și tastele de la 1 la 8. Astfel, în funcție de starea de spirit, de nevoile sau de sarcina pe care o aveți la îndemână, puteți personaliza culorile și stilul retroiluminării după bunul dvs. plac. Dar acesta nu este sfârșitul posibilităților tastaturii – Thunderobot K87 este, de asemenea, echipat cu comenzi rapide practice de tastatură. Acestea vă permit să schimbați rapid modul de joc (FPS și CF) și să accesați instantaneu funcțiile de înregistrare și de oprire a înregistrării. Acest lucru vă economisește timp prețios și vă oferă un avantaj față de rivalii dumneavoastră, fără a vă întrerupe jocul sau munca.

Înălțime și înclinare

Modelul K87 are, de asemenea, picioare rabatabile din cauciuc, ceea ce înseamnă că îl puteți utiliza așa cum doriți, la două unghiuri de înclinare. Atunci când este plană, carcasa tastaturii are o înălțime de 23,5 mm care coboară ușor până la 17,5 mm.

Conținutul setului

Tastatură x 1

Instrucțiuni x 1

Întrerupătoare de înlocuire x 1

Unealtă de înlocuire a comutatoarelor x 1

Întrerupător de înlocuire x 2