TELESIN Trepied cu 3 direcții pentru selfie-stick TELESIN

102,00 lei

9 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Telesin 3-Way TE-TRP-009 stand cu braț pentru selfie-stick cu 3 căi TE-TRP-009

Telesin TE-TRP-009 este un accesoriu multifuncțional care funcționează bine ca un selfie stick sau ca un trepied cu braț de extensie. Îl puteți desfășura până la o lungime de până la 55 cm sau îl puteți folosi ca simplu stabilizator. Articulația cu bilă încorporată vă permite să reglați liber înclinarea și rotația dispozitivului plasat pe trepied, iar designul ergonomic și portabil asigură confortul utilizării și vă permite să aveți produsul mereu la îndemână.

Compatibilitate largă

Folosiți dispozitivele dvs. preferate fără impedimente și bucurați-vă de rezultate fantastice de înregistrare. Trepiedul este echipat cu un adaptor special și are o capacitate de încărcare de până la 300 g, ceea ce îl face compatibil cu multe modele populare de camere sportive și smartphone-uri. Vă rugăm să rețineți: pentru telefoane și unele aparate foto, va fi necesar un mâner sau o ramă suplimentară (se vinde separat).

Trepied practic cu braț

Facilitează înregistrarea de videoclipuri originale, vloguri sau tutoriale. Pur și simplu desfășurați picioarele trepiedului și așezați-l pe orice suprafață plană. Accesoriul a fost dotat cu plăcuțe de silicon antiderapante pentru a-i conferi stabilitate și a împiedica deplasarea. În plus, brațul extensibil cu articulații reglabile vă oferă și mai multă libertate și vă permite să poziționați camera în orice poziție doriți.

Faceți un selfie perfect

Accesoriul este perfect și ca baston pentru selfie – pur și simplu rabatați picioarele trepiedului. De asemenea, îi puteți ajusta lungimea de la 22-55 cm, ceea ce îl face perfect pentru o varietate de scenarii. Acum puteți face cu ușurință selfie-ul perfect! Un plus al accesoriului este mânerul ergonomic, care se simte foarte bine în mână și este foarte plăcut la atingere.

Chiar mai multe opțiuni de ajustare

Obțineți o perspectivă și mai interesantă și înregistrați din orice unghi. Accesoriul este echipat cu o articulație cu bilă care vă permite să înclinați liber camera montată pe el și să o rotiți la 360°. Experimentați cu diferite setări și creați fotografii și mai bune!

Întotdeauna la îndemână

Plecați într-o excursie sau la o petrecere? Luați accesoriul cu dvs. și faceți o mulțime de fotografii fantastice! Atunci când este pliat, produsul are o lungime de numai 22 cm – se potrivește cu ușurință în geantă sau rucsac. Kitul include, de asemenea, un cordon special pe care îl puteți folosi pentru a agăța selfie stick-ul la încheietura mâinii, de exemplu.

Inclus

  • Trepied cu braț de extensie / selfie stick
  • Șurub
  • Lănțișor
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Telesin
Model TE-TRP-009
Lungime băț selfie stick 22-55 cm
Capacitate de ridicare Până la 300 g
Material ABS, PC, TPU
Dimensiuni 223 x 49 x 44 mm
Greutate Aprox. 152 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}