Telesin sticlă călită pentru ecran și obiectiv pentru GoPro Hero 11 / 10 / 9 (GP-FLM-901)

29,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Telesin sticlă călită pentru ecran și obiectiv pentru GoPro Hero 11 / 10 / 9

Asigură o protecție completă pentru camera dvs. sport GoPro. Kitul Telesin GP-FLM-901 include sticlă călită 2,5D pentru ambele ecrane și lentile pentru a le proteja eficient împotriva deteriorării. Duritatea sa de 9H pe scara Mohs garantează durabilitatea sa. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea calității imaginii sau la afectarea utilizării camerei – produsul a fost proiectat astfel încât să poată fi în continuare operat fără probleme prin atingere.

O potrivire perfectă pentru camera dvs. video

Bucurați-vă de o protecție fiabilă pentru echipamentul dumneavoastră. Sticla temperată 2,5D aderă perfect la ecrane și lentile și este ușor de instalat. De asemenea, se remarcă prin potrivirea perfectă la margini. Nu iese în evidență și este extrem de plăcută la atingere. Mai mult, procesul de producție permite ca întreaga piesă să fie decupată dintr-o singură dată, evitând astfel orice imperfecțiune vizibilă pe sticlă.

Protecție fiabilă și cuprinzătoare

Nu mai trebuie să cumpărați separat protecție atât pentru ecrane, cât și pentru lentile. În kitul GP-FLM-901 veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a oferi camerei dvs. o protecție completă. Sticla se remarcă printr-un indice de duritate Mohs de 9H, ceea ce înseamnă că este incredibil de rezistentă la zgârieturi și la alte tipuri de deteriorări. De asemenea, a fost acoperită cu un strat electrostatic special.

Calitate a imaginii la fel de bună ca întotdeauna

Sticla de protecție are o transmisie de 99%, ceea ce asigură o calitate excelentă a imaginii, fără pierderi. Fotografiile și videoclipurile dvs. vor continua să impresioneze prin culorile naturale, vii și detaliile bogate, iar conținutul afișat pe ecrane va fi la fel de clar și lizibil ca înainte.

Control tactil fără probleme

Vă faceți griji că, odată ce sticla este lipită de ecranul tactil, operarea camerei nu va mai fi la fel de lină și ușoară ca înainte? Nu vă faceți griji! Vă veți bucura în continuare de acces convenabil la toate funcțiile aparatului dvs. Cu o simplă atingere ușoară, puteți începe înregistrarea sau modifica setările. Telesin asigură nu numai siguranța GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11, ci și o experiență de utilizare de neegalat.

Inclus

  • Sticlă de protecție a ecranului frontal GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11
  • Sticlă de protecție pentru ecranul din spate al GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11
  • Sticlă de protecție pentru obiectivul GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11
  • Pânză de curățare

Specificații

Producător Telesin
Model GP-FLM-901
Material Sticlă călită
Dimensiunile sticlei de protecție pentru afișajul frontal 30 x 30 mm
Sticlă de protecție pentru lentile 27 x 27 mm
Dimensiuni sticlă spate 61,5 x 40,8 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>