Telesin Max Lens Mod pentru GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11 (GP-LEN-001)

349,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Telesin Max Lens Mod pentru GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11

Accesoriul Max Lens Mod vă va ajuta să realizați întregul potențial al camerei GoPro. Obiectivul oferă fotografii fluide, fără tremurături, de înaltă definiție, astfel încât să puteți înregistra în timp ce alergați, schiați etc. Unghiul larg de 155° vă permite să surprindeți clădiri și peisaje mai mari în cadru, în timp ce Horizon Lock blochează orizontul în timpul înregistrării, indiferent de poziția camerei. Timewarp, între timp, vă permite să obțineți fotografii fluide cu o funcție de întârziere. În plus, obiectivul este rezistent la apă și se instalează rapid și ușor.

Max HyperSmooth pentru fotografii fără probleme

Sunteți angajat să realizați fotografii de înaltă calitate? Cu obiectivul Max Lens Mod, este posibil! Stabilizarea Max HyperSmooth oferă videoclipuri la o rezoluție de până la 2,7K 60 și vă permite să înregistrați fotografii fluide, fără tremurături enervante. Acum puteți înregistra liber în timp ce mergeți cu bicicleta, alergați etc.

Unghi de înregistrare larg

O priveliște frumoasă nu încape în cadru? Folosiți Max Lens Mod și înregistrați fără limite! GP-LEN-001 vă permite să înregistrați la un unghi ultra larg de 155°. Îl veți utiliza cu succes atunci când înregistrați, de exemplu, clădiri mari sau peisaje vaste.

Chiar mai multe posibilități

Obiectivul are o funcție Horizon Lock, care vă permite să blocați orizontul în timpul înregistrării, indiferent de modul în care țineți camera, de exemplu, dacă o rotiți. Timewarp, pe de altă parte, oferă o înregistrare video lină cu o funcție de întârziere. Aceasta va funcționa bine atunci când înregistrați, printre altele, aurora boreală sau ploile de meteoriți.

Rezistent la apă

Obiectivul este, de asemenea, rezistent la apă până la 5 m. Așadar, puteți înregistra confortabil deasupra apei. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că accesoriul obiectivului a fost proiectat cu componente de performanță impermeabilă, în timp ce este utilizat sub apă poate provoca distorsiuni ale imaginii. Nu se recomandă utilizarea acestuia sub apă.

Instalare rapidă și ușoară

Nu este nevoie de niciun instrument pentru a plasa sau a scoate obiectivul. Ca urmare, puteți monta obiectivul în orice moment, atunci când este necesar. Utilizați Max Lens Mod și creați fotografii excepționale!

Conținutul kitului

  • Obiectiv GP-LEN-001
  • Husă de protecție

Specificații

Producător Telesin
Model GP-LEN-001
Greutatea lentilelor 31.65g
Greutatea carcasei 17.7g
Dimensiuni 35 x 35 x 18mm
Material PC
Culoare negru
Compatibilitate GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>