Telecomandă Telesin pentru GoPro Hero 11 / 10 / 9 / 8 / MAX (GP-RMT-T10)

109,00 lei

41 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Telecomandă Telesin pentru GoPro Hero 11 / 10 / 9 / 8 / MAX

Telecomanda permite operarea de la distanță a camerelor GoPro HERO 11 / 10 / 9 / 8 / MAX. Aceasta oferă acces convenabil la toate funcțiile camerei, facilitând înregistrarea de videoclipuri spectaculoase și crearea de fotografii originale. Are o rază de acțiune de până la 80 m, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la interferențele de semnal. Operarea dispozitivului este extrem de simplă, iar conectarea durează doar câteva secunde. În plus, telecomanda vă permite să operați până la cinci camere simultan. Banda inclusă vă permite să o purtați ca pe un ceas.

Funcționare convenabilă

Telecomanda este ideală pentru drumeții și ciclism. Cu ajutorul acesteia, puteți face cu ușurință o fotografie de grup, înregistra un videoclip, începe un timelapse sau modifica setările camerei. Plasată la încheietura mâinii, aceasta oferă confort și siguranță maximă în timpul liber activ.

Baterie de lungă durată

Telecomanda T10 poate funcționa timp de până la 10 ore cu o singură încărcare. Durata lungă de funcționare este influențată de tehnologia Bluetooth de joasă putere utilizată. Încărcarea magnetică convenabilă este permisă de cablul inclus, iar un ecran practic afișează informații despre nivelul de încărcare atât a telecomenzii, cât și a camerei.

Purtați-l ca pe un ceas

Kitul este însoțit de o brățară practică, realizată din materiale prietenoase cu pielea și care vă permite să montați telecomanda pe mână. Acest lucru vă permite să o purtați ca pe un ceas și să o folosiți chiar și în situații extreme. Lungimea reglabilă asigură faptul că brățara se va potrivi fiecărui utilizator.

Soluții practice

Telecomanda este dotată cu un mic ecran care oferă informații despre nivelul de încărcare al telecomenzii și al camerei sau despre timpul de înregistrare. T10 este compatibilă cu camerele GoPro HERO 11 / 10 / 9 / 8 / MAX, în plus, le puteți opera pe toate în același timp, deoarece T10 asigură controlul a până la 5 camere în același timp. Butoanele mari fac ca utilizarea telecomenzii să fie simplă și distractivă.

Inclusă

  • Telecomandă Telesin T10 pentru GoPro
  • Ambalaj
  • Brățară
  • Cablu de încărcare
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Telesin
Denumire Telecomandă T10
Model T10
Compatibilitate GoPro HERO 11 / 10 / 9 / 8 / MAX
Dimensiune 66 x 39,4 x 17,5 mm
Greutate 36 g
Material ABS + TPU (telecomandă), Lycra + flanelă (bandă)
Raza de acțiune 80 m
Conectivitate Bluetooth
Timp de funcționare 10 h

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>