Techwood TCA-196N Aparat de cafea cu capsule 3 în 1 (negru)

553,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de cafea cu capsule Techwood TCA-196N (negru)

Pregătește-ți băutura preferată rapid și comod cu aparatul de cafea cu capsule Techwood. Aparatul TCA-196N vă permite să preparați cafea, ciocolată caldă sau ceai. Este dotat cu un rezervor de apă de 600 ml și se mândrește cu o presiune de 19 bar. În plus, funcționarea sa este simplă și convenabilă, astfel încât nu veți avea nicio problemă. Aparatul este compatibil cu capsulele Nespresso și Dolce Gusto.

Cafea delicioasă și aromată

Acum vă puteți bucura de o ceașcă de cafea fierbinte și stimulantă fără să ieșiți din casă. Aparatul Techwood TCA-196N folosește o presiune de 19 bari, scoțând la iveală aroma și gustul maxim. În plus, puteți folosi aparatul pentru a prepara nu numai cafea, ci și ceai și ciocolată caldă.

Design ușor de utilizat

Un alt avantaj al aparatului de cafea pour-over este operarea sa simplă și convenabilă. În partea superioară a aparatului, există butoane pentru pornire și pentru selectarea ceștii sau a cănii. În plus, rezervorul de apă are o capacitate de 600 ml. În plus, acesta este transparent, astfel încât puteți controla cantitatea de apă și îl puteți reumple la timp.

Specificații:

Producător Techwood
Model TCA-196N
Culoare negru
Capacitatea rezervorului de apă 600 ml
Presiune 19 bar
Tensiune 220-240V~ 50/60Hz
Putere 1450 W
Greutate 2,48 kg
Dimensiuni 26,8 x 11 x 26 cm
Compatibilitate capsulă Dolce Gusto, Nespresso

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>