Techwood Table Grill TBQ-816

126,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Grătar electric de masă Techwood TBQ-816

Descoperiți o nouă dimensiune a aromei și o soluție revoluționară pentru pasionații de gătit sănătos cu grătarul TBQ-816. Suprafața sa mare de grătar vă permite să pregătiți mâncăruri delicioase pentru întreaga familie. Grila reglabilă vă oferă control total asupra procesului de prăjire. Designul inteligent, cu element de încălzire detașabil și recipient de recuperare a grăsimilor, face ca prepararea la grătar să fie convenabilă, mai sănătoasă și mai igienică. Puterea de 2000 W asigură o gătire rapidă și uniformă, în timp ce gustul și aroma mâncării vor încânta orice palat. Techwood TBQ-816 este o necesitate în bucătărie, garantând momente minunate alături de cei dragi și având grijă de sănătatea dumneavoastră. Încercați-l astăzi și descoperiți noi posibilități de senzații culinare!

Techwood/TBQ-816/1

Suprafață de grătar excepțional de mare

Techwood TBQ-816 a fost proiectat având în vedere performanța maximă. Dispune de o suprafață mare de grătar pe care puteți pregăti cu ușurință mese pentru familie și prieteni. Datorită posibilității de a o așeza direct pe masă, vă puteți bucura de grătar împreună fără a fi nevoiți să așteptați porția, evitând în același timp deranjul de a mânca mâncăruri deja răcite. Datorită posibilității de a regla grila la două înălțimi diferite, aveți control deplin asupra procesului de prăjire. Fie că pregătiți o friptură suculentă sau legume delicate, ajustați setările produsului la grătar în funcție de preferințele dvs. de gust.

Techwood/TBQ-816/2

Grilă reglabilă la 2 înălțimi

Grătarul nostru a fost proiectat având în vedere confortul dumneavoastră. Acesta dispune de un comutator convenabil de pornire/oprire cu un regulator de putere și un indicator LED pentru a vă anunța starea aparatului. În plus, grătarul are un element de încălzire detașabil, precum și o tavă și un grătar care pot fi spălate în mașina de spălat vase, ceea ce îl face mult mai ușor de curățat. A avea grijă de sănătatea clienților noștri este o prioritate pentru noi. De aceea, grătarul nostru Techwood TBQ-816 are un recipient special care colectează excesul de grăsime în timpul grătarului. Acest sistem inteligent nu numai că îmbunătățește gustul alimentelor, dar face ca gătitul să fie mai sigur și mai igienic.

Techwood/TBQ-816/3

Design convenabil și inteligent

Techwood TBQ-816 nu este doar convenabil și funcțional, ci și extrem de puternic. Cu o putere de 2000 W și furnizat cu un cablu de alimentare de 230V~ 50Hz, grătarul atinge rapid temperatura potrivită pentru o gătire rapidă și uniformă. Grătarul electric Techwood TBQ-816 este un instrument esențial pentru iubitorii de gătit sănătos și de gusturi deosebite. Încercați-l astăzi și experimentați momente minunate alături de cei dragi, savurând mâncărurile preferate fără să vă faceți griji cu privire la fum sau excesul de grăsime. Techwood TBQ-816 – gătitul care aduce bucurie și grijă pentru sănătatea dumneavoastră.

Techwood/TBQ-816/4

Marca Techwood
Model TBQ-816
Sursă de alimentare 230V~ 50Hz
Putere 2000 W
Caracteristici suplimentare Grilă mare, Grătar fără fum, Suport și tavă lavabilă în mașina de spălat vase, Element de încălzire detașabil, Reglabil în 2 înălțimi, Recipient pentru grăsime