Techwood Grill electric TGD-2180

309,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

O lume de arome cu grătarul Techwood TGD-2180

Cufundați-vă într-o lume de arome de neuitat cu grătarul electric Techwood TGD-2180, permițându-vă să vă bucurați de o mâncare grozavă fără grăsimi inutile sau exces de calorii. Cu un comutator pentru controlul temperaturii, acest grătar inovator vă permite să îl adaptați perfect la preferințele dvs. de gătit. Fie că doriți să prăjiți pui suculent, legume fragede sau sandvișuri apetisante, TGD-2180 este pregătit să vă satisfacă cerințele.

Techwood/TGD-2180/1

Gust și versatilitate într-unul singur

Grătarul exclusiv Panini este o caracteristică suplimentară care face ca acest model să iasă în evidență față de restul. Datorită plăcii superioare reglabile, este posibilă ajustarea înălțimii sale, ceea ce face posibilă prepararea chiar și a celor mai pretențioase feluri de mâncare. Cu o opțiune de deschidere la 180 de grade, grătarul vă permite să prăjiți pe două părți în același timp, cu o aromă complet uniformă. În plus, suprafața grătarului acoperită cu un strat antiaderent facilitează curățarea după prepararea alimentelor.

Techwood/TGD-2180/2

Comoditate și eleganță – proiectat cu gândul la dumneavoastră!

Comoditatea și utilizarea intuitivă au fost prioritare în proiectarea acestui model. Datorită indicatoarelor luminoase, puteți monitoriza și controla cu ușurință procesul de grătar. Sistemul inovator de blocare asigură o utilizare sigură, în timp ce mânerul robust și decorul din oțel inoxidabil conferă grătarului TGD-2180 un aspect elegant care se va potrivi în orice bucătărie. Nu mai pierdeți timp cu pregătiri îndelungate – este timpul să experimentați triumfuri culinare unice cu grătarul electric Techwood TGD-2180. Cu o putere de 2000 W și o putere de 220-240V~ 50/60Hz, nu numai că veți obține o gătire eficientă, dar și garanția unor arome excepționale și a unor mese sănătoase. Pregătiți-vă pentru descoperiri culinare care vor cuceri inimile oaspeților și membrilor familiei dumneavoastră!

Techwood/TGD-2180/3

Marca Techwood
Model TGD-2180
Materiale Mâner și decor din oțel inoxidabil
Putere 2000W
Sursă de alimentare 220-240V~ 50/60Hz
Funcții Comutator selector pentru controlul temperaturii, gătit dietetic, funcție grill Panini placă superioară reglabilă pe înălțime, deschidere la 180°, gătit pe două laturi gătește pe două laturi în același timp, suprafață de grătar antiaderentă, indicatoare luminoase de stare de funcționare, sistem de siguranță de utilizare