Tastatură mecanică Royal Kludge RKM75 RGB, comutator Silver (albastru)

499,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Royal Kludge RKM75 RGB Tastatură mecanică RGB, comutator argintiu (albastru)

Sunteți în căutarea unui echipament testat și testat care este la fel de potrivit pentru muncă și divertisment? Tastatura mecanică Royal Kludge este alegerea perfectă! Se adaptează la dvs. din toate punctele de vedere, deoarece nu numai că puteți schimba liber switch-urile, dar vă puteți conecta la ea în diverse moduri. În plus, designul său bine gândit vă va asigura un confort neîntrerupt în timpul utilizării.

Royal-Kludge/RKM75-silver-switch/4

Multe posibilități

Tastatura Royal Kludge a fost dezvoltată având în vedere numeroase scenarii de utilizare. Este echipată cu 2 porturi USB-C, astfel încât puteți conecta simultan mai multe dispozitive la ea. Este compatibilă cu telefoane, dispozitive de stocare, șoareci, căști, și asta nu este tot! În plus, veți găsi inclusă o husă specială pentru a proteja tastatura de praf și apă.

Royal-Kludge/RKM75-silver-switch/6

Cu gândul la gameri

Dacă ești un fan al jocurilor, această tastatură este și pentru tine! Îți permite să schimbi liber switch-urile, iar tasta specială inclusă îți va ușura această sarcină. Folosește comutatoare argintii care îmbunătățesc precizia și presiunea. Acestea prezintă o acționare mai rapidă și o stabilitate ridicată. Acest lucru le va face opțiunea ideală pentru jocuri pe termen lung!

Royal-Kludge/RKM75-silver-switch/5

Adaptate la nevoile dvs.

Tastatura Royal Kludge se va adapta la nevoile dvs. În aplicația dedicată pentru PC, îi puteți modifica setările în funcție de așteptările dumneavoastră. Printre altele, veți putea schimba utilizarea tastelor sau alege iluminarea de fundal pe care o doriți. În acest fel, tastatura va fi personalizată, iar munca dvs. va fi și mai confortabilă! În plus, echipată cu picioare antiderapante, va rămâne mereu la locul ei.

Royal-Kludge/RKM75-silver-switch/8

Multe posibilități de combinație

Royal Kludge răspunde nevoilor utilizatorilor și vă oferă posibilitatea de a vă conecta la tastatură în până la 3 moduri diferite! Dacă sunteți un fan al soluțiilor tradiționale – alegeți o conexiune prin cablu, cu fir. Cu toate acestea, dacă doriți să scăpați de firele încurcate, conectați-vă la dispozitivele selectate utilizând o rețea de 2,4 GHz sau Bluetooth (în care vă puteți conecta la până la 3 dispozitive simultan). În plus, puteți comuta convenabil între dispozitivele conectate datorită unui comutator special situat pe tastatură.

Royal-Kludge/RKM75-silver-switch/2

Retroiluminare RGB

Oferiți mai multă culoare muncii dumneavoastră! Tastatura Royal Kludge este echipată cu iluminare din spate RGB, care include până la 16,80 milioane de culori. În plus, aveți la dispoziție și 14 moduri diferite. Adaptați culorile la starea de spirit sau la jocul curent și oferiți tastaturii dvs. un aspect unic!

Royal-Kludge/RKM75-silver-switch/9

Compatibilitate ridicată

Dispozitivul Royal Kludge prezintă un grad ridicat de compatibilitate, așa că nu trebuie să vă faceți griji că nu funcționează cu hardware-ul dvs. Funcționează cu telefoane, șoareci, căști, dar nu numai! De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sistemul de operare pe care îl utilizați, deoarece această tastatură va funcționa cu Windows, iOS/ Mac OS, Android și Linux. Bucurați-vă de o libertate excepțională!

Royal-Kludge/RKM75-silver-switch/1

Inclus

 • tastatură
 • comutatoare suplimentare x 4
 • Tastă de scoatere a tastelor
 • Capac pentru a proteja împotriva prafului și a apei
 • cablu de încărcare
 • receptor
 • manual de utilizare
Producător Royal Kludge
Model RKM75 comutator argintiu
Conexiune cu fir, 2,4 GHz, Bluetooth
Dimensiuni 327,6 × 138,5 × 42 mm
Dispunere 81 de taste
Iluminare de fundal Lumină unică / RGB
Tip comutator Comutator mecanic
Timp de funcționare aprox. 220 h
Capacitatea bateriei 3750 mAh
Funcții suplimentare hotswap