Tastatură mecanică Royal Kludge RK98 RGB, comutator roșu (negru)

506 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tastatură mecanică Royal Kludge RK98 RGB, comutator roșu (negru)

Dispunând de switch-uri liniare RK Red, tastatura mecanică Royal Kludge RK98 RGB oferă timpi de răspuns mai rapizi decât tastaturile tradiționale. Este alegerea ideală pentru gamerii exigenți pentru care precizia este esențială și fiecare moment contează. Cu 98 de taste, această tastatură se adaptează la diversele preferințe ale utilizatorilor care au nevoie să aibă la îndemână mai multe funcții. Fie că sunteți un gamer începător sau o folosiți la birou, tastatura RK98 cu switch-uri RK Red vă va oferi confort și precizie.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/7

Libertate fără cabluri

Tastatura RK98 oferă trei moduri de funcționare: cu fir, Bluetooth și 2.4G. Acest lucru vă permite să comutați fără probleme între trei dispozitive conectate prin Bluetooth. Tastele interschimbabile și opțiunea de detașare a cablului USB contribuie la experiența utilizatorului. Două porturi USB-A și USB-C permit încărcarea simultană a bateriei și transferul de date. Suportă trei dispozitive simultan prin intermediul tehnologiei Bluetooth, permițându-vă să comutați fără probleme între ele. Este suficient să apăsați FN + Q/W/E pentru a trece de la un dispozitiv la altul într-o clipă.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/2

Personalizare la îndemâna ta

Datorită software-ului Royal Kludge, RK98 vă oferă posibilitatea de a alege între 14 moduri de iluminare din spate și până la 16,8* (16,77) milioane de culori RGB. Aveți control asupra atribuirii funcțiilor tastelor, personalizându-le în funcție de nevoile dumneavoastră. Flexibilitatea acestui model se manifestă, de asemenea, prin posibilitatea de a îndepărta rama din jurul tastaturii, permițându-vă să personalizați aspectul acesteia pentru a se potrivi cu propriul stil. Pentru confortul dumneavoastră, tastatura are două niveluri de înălțime – are picioare suplimentare cu tampoane antiderapante din cauciuc.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/9

Înlocuire ușoară a comutatorului

Cu tastatura Royal Kludge RK837, puteți înlocui confortabil comutatoarele fără a fi nevoie de lipire sau de unelte complicate. Cu ajutorul pensetei incluse, puteți schimba comutatoarele pentru ca tastatura să se potrivească nevoilor dvs.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/1

Versatilitate în funcționare

Datorită compatibilității cu diverse sisteme de operare, cum ar fi Windows, iOS, Android și Linux, tastatura RK98 devine un instrument versatil care acceptă atât dispozitivele desktop, cât și cele mobile. Royal Kludge RK98 RGB este o tastatură care vă ajută să obțineți performanțe superioare atât în jocuri, cât și la locul de muncă. Este o unealtă care găsește un echilibru între viteză, precizie și flexibilitate, fără a-și accentua prea mult avantajele.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/5

Design ergonomic

Tastele din centrul tastaturii sunt poziționate puțin mai jos decât cele mai apropiate de marginea tastaturii, ceea ce face ca utilizarea acesteia să fie mai plăcută și mai confortabilă.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/4

Kitul include:

  • Tastatură
  • Comutator RK x 4
  • Manual
  • Cablu
  • Instrument de schimbare a tastelor
Marca Royal Kludge
Model RK98
Culoare Negru
Număr de chei 98
Iluminare de fundal Da
Conectivitate wireless Bluetooth, 2.4G
Iluminare RGB