Tastatură mecanică Royal Kludge RK96 RGB, comutator maro (negru)

398,00 lei

87 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură mecanică Royal Kludge RK96 RGB, comutator maro (negru)

Sunteți în căutarea unui echipament testat și testat, care este la fel de potrivit pentru muncă și divertisment? Tastatura mecanică Royal Kludge este alegerea perfectă! Se adaptează la dvs. din toate punctele de vedere, deoarece nu numai că puteți schimba liber comutatoarele pe ea, dar vă puteți conecta la ea în diverse moduri. În plus, designul său bine gândit va asigura un confort neîntrerupt în timpul utilizării, iar bateria reîncărcabilă încorporată va asigura o durată lungă de funcționare.

Royal-Kludge/RK96-brown-switch/5

Multe posibilități

Tastatura Royal Kludge Keyboard a fost dezvoltată având în vedere numeroase scenarii de utilizare. Este echipată cu mai multe porturi, inclusiv 2x USB și USB-C, astfel încât să puteți conecta simultan mai multe dispozitive la ea. Este compatibilă cu telefoane, dispozitive de stocare, șoareci, căști, și asta nu este tot! În plus, folosește comutatoare RK Brown, ceea ce îl face foarte ușor și rapid de utilizat. Va fi perfect pentru munca de birou.

Royal-Kludge/RK96-brown-switch/4

Design bine gândit

Ceea ce diferențiază tastatura Royal Kludge este designul său bine gândit. Este fabricată din materiale robuste, ceea ce o face foarte durabilă și rezistentă. În plus, structura sa multistrat reduce zgomotul, astfel încât va funcționa în liniște și nu va deranja alte persoane din cameră. În plus, vă permite să schimbați liber comutatoarele. Veți găsi inclusă o plăcuță magnetică, care vă permite să vă sprijiniți încheieturile mâinilor în mod confortabil.

Royal-Kludge/RK96-brown-switch/9

Adaptat la nevoile dvs.

Tastatura Royal Kludge se va adapta la nevoile dvs. În aplicația dedicată pentru PC, îi puteți modifica setările în funcție de așteptările dumneavoastră. Printre altele, veți putea modifica utilizarea tastelor sau alege iluminarea de fundal pe care o doriți. În acest fel, tastatura va fi personalizată, iar munca dvs. va fi și mai confortabilă!

Royal-Kludge/RK96-brown-switch/2

Numeroase posibilități de conectare

Royal Kludge răspunde nevoilor utilizatorilor și vă oferă posibilitatea de a vă conecta la tastatură în până la 3 moduri diferite! Dacă sunteți un fan al soluțiilor tradiționale – alegeți o conexiune prin cablu, cu fir. Cu toate acestea, dacă doriți să scăpați de firele încurcate, conectați-vă la dispozitivele alese utilizând o rețea de 2,4 GHz sau Bluetooth (în care vă puteți conecta la până la 3 dispozitive simultan). În plus, puteți comuta convenabil între dispozitivele conectate datorită unui comutator special situat pe tastatură.

Royal-Kludge/RK96-brown-switch/8

Durată lungă de viață a bateriei

Vă faceți griji că tastatura dvs. își pierde energia atunci când vă așteptați mai puțin? Cu Royal Kludge, puteți lăsa aceste temeri în urmă! Este echipată cu o baterie de 3750 mAh, astfel încât poate funcționa până la 250 de ore (când lumina de fundal este dezactivată). Dar nu vă faceți griji atunci când i se termină energia, deoarece îl puteți reîncărca în doar aproximativ 6-7 ore.

Royal-Kludge/RK96-brown-switch/6

Retroiluminare RGB

Dați mai multă culoare muncii dvs.! Tastatura Royal Kludge este echipată cu iluminare din spate RGB, care include până la 16,80 milioane de culori. În plus, ai la dispoziție și 14 moduri diferite. Adaptați culorile la starea de spirit sau la jocul curent și oferiți tastaturii dvs. un aspect unic!

Royal-Kludge/RK96-brown-switch/3

Inclus

  • tastatură
  • Comutatoare suplimentare x 4
  • Tastă de separare a tastelor
  • Cablu de tip C
  • manual de utilizare
Producător Royal Kludge
Model RK96 comutator maro
Culoare Negru
Tip de întrerupător întrerupător maro
Dispunere 96 de taste
Baterie 3750 mAh
Timp de funcționare aprox. 250 h (cu lumina de fundal dezactivată)
Timp de încărcare 6-7 h
Conexiune 2,4 GHz, cu fir, Bluetooth
Iluminare de fundal RGB
Funcții suplimentare hotswap