Tastatură mecanică Royal Kludge RK92 RGB, comutator roșu (negru)

446,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură mecanică Royal Kludge RK92 RGB, comutator roșu (negru)

O tastatură mecanică este un dispozitiv care are un timp de răspuns mult mai rapid decât tastaturile tradiționale – din acest motiv, este o alegere excelentă pentru gamerii exigenți care apreciază precizia și știu că victoria este adesea la doar câteva fracțiuni de secundă distanță. Tastatura Royal Kludge RK92 va fi o alegere excelentă pentru cei care sunt în căutarea unui echipament cu capacități deosebite. Echipată cu 92 de taste, această tastatură se potrivește preferințelor utilizatorilor exigenți. Tastatura este dotată cu RK Red, care sunt mai silențioase decât Cherry MX Blue sau RK Blue. Acestea sunt potrivite pentru începători, fie pentru jocuri, fie pentru birou.

Royal-Kludge/RK92-red-switch/3

Joc liber fără cabluri

Tastatura RK92 răspunde așteptărilor utilizatorilor, oferind trei moduri diferite de funcționare: cu fir, Bluetooth și 2.4G. Această alegere vă oferă posibilitatea de a comuta fără probleme între până la trei dispozitive, conectate prin Bluetooth. Intercambiabilitatea convenabilă a tastelor și opțiunea de a detașa cablul USB îmbunătățesc și mai mult experiența de utilizare a tastaturii. În plus, cele două porturi USB-A și USB-C permit încărcarea simultană a bateriei și transferul de date.

Royal-Kludge/RK92-red-switch/8

Comutare ușoară

Cu tastatura Royal Kludge RK837, puteți înlocui confortabil comutatoarele fără a fi nevoie de lipire sau de unelte complicate. Cu ajutorul pensetei incluse, puteți schimba comutatoarele pentru ca tastatura să se potrivească nevoilor dvs.

Royal-Kludge/RK92-red-switch/9

Personalizare

RK92 este, de asemenea, sinonimă cu personalizarea. Cu ajutorul software-ului Royal Kludge, puteți alege dintre 14 moduri de iluminare din spate și până la 16,8* (16,77) milioane de culori RGB. Aveți, de asemenea, control deplin asupra atribuirii funcțiilor tastelor pentru a se potrivi preferințelor dvs. Flexibilitatea acestui model se manifestă, de asemenea, prin posibilitatea de a îndepărta luneta din jurul tastaturii, permițându-vă să îi personalizați aspectul pentru a se potrivi stilului și nevoilor dumneavoastră.

Royal-Kludge/RK92-red-switch/6

Versatilitatea în acțiune

Datorită compatibilității cu diverse sisteme de operare, cum ar fi Windows, iOS, Android și Linux, tastatura RK92 devine un instrument versatil care acceptă atât dispozitivele desktop, cât și cele mobile. Royal Kludge RK92 RGB nu este doar o tastatură – este un instrument care oferă un nivel superior de performanță atât pentru jocuri, cât și pentru muncă. Cu ea, puteți obține un echilibru între viteză, precizie și flexibilitate.

Royal-Kludge/RK92-red-switch/5

Kitul include:

  • Tastatura
  • Manual
  • Cablu USB-C
  • 4 comutatoare suplimentare
  • Pensete de înlocuire a tastaturii
Marca Royal Kludge
Model RK92
Culoare Negru
Număr de chei 92
Iluminare de fundal Da
Conectivitate wireless Bluetooth, 2.4G
Iluminare RGB