Tastatură mecanică Royal Kludge RK92 RGB, comutator maro (negru)

446,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Royal Kludge RK92 RGB Tastatură mecanică RGB

Tastatură mecanică Royal Kludge RK92 RGB, echipată cu switch-uri silențioase RK Brown. Este alegerea ideală pentru cei care apreciază dispozitivele silențioase, precum și precizia și performanțele deosebite. Cu 92 de taste, această tastatură se adaptează la o varietate de preferințe ale utilizatorului și asigură că toate tastele de care aveți nevoie sunt întotdeauna la locul lor. Fie că sunteți un gamer începător sau o utilizați la birou, RK92 vă va oferi confort și precizie. Tastatura dispune de 4 comutatoare suplimentare RK Brown.

/Royal-Kludge/RK92-brown-switch/3

Libertate fără cabluri

Tastatura RK92 oferă trei moduri de funcționare: cu fir, Bluetooth și 2.4G. Acest lucru vă permite să comutați fără probleme între trei dispozitive conectate prin Bluetooth. Tastele interschimbabile și opțiunea de detașare a cablului USB contribuie la experiența utilizatorului. Două porturi USB-A și USB-C permit încărcarea simultană și transferul de date pentru a vă economisi mai mult timp.

/Royal-Kludge/RK92-brown-switch/7

Personalizare la îndemâna dvs.

Datorită software-ului Royal Kludge, RK92 vă oferă posibilitatea de a alege între 14 moduri de iluminare din spate și până la 16,8* (16,77) milioane de culori RGB. Aveți control asupra atribuirii de funcții tastelor, personalizându-le în funcție de nevoile dvs. Flexibilitatea acestui model poate fi observată și prin posibilitatea de a îndepărta rama din jurul tastaturii, permițându-vă să o personalizați în funcție de preferințele dvs. în ceea ce privește confortul și aspectul.

/Royal-Kludge/RK92-brown-switch/9

Înlocuire ușoară a comutatorului

Cu tastatura Royal Kludge RK837, puteți înlocui confortabil comutatoarele fără a fi nevoie de lipire sau de unelte complicate. Cu ajutorul pensetei incluse, puteți schimba comutatoarele pentru ca tastatura să se potrivească nevoilor dvs.

/Royal-Kludge/RK92-brown-switch/8

Versatilitate în funcționare

Datorită compatibilității cu diverse sisteme de operare, cum ar fi Windows, iOS, Android și Linux, tastatura RK92 devine un instrument versatil care acceptă atât dispozitivele desktop, cât și cele mobile. Royal Kludge RK92 RGB este o tastatură care vă ajută să obțineți performanțe superioare atât în jocuri, cât și la locul de muncă.

/Royal-Kludge/RK92-brown-switch/5

Kitul include:

  • Tastatură
  • Instrucțiuni
  • Cablu USB-C
  • 4 switch-uri suplimentare RK Brown
  • Instrument de îndepărtare a tastelor
Marca Royal Kludge
Model RK92
Culoare Negru
Număr de chei 92
Iluminare de fundal Da
Conectivitate wireless Bluetooth, 2.4G
Iluminare RGB