Tastatură mecanică Royal Kludge RK837 RGB, comutator roșu (negru)

340 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tastatură mecanică Royal Kludge RK837 RGB, comutator roșu (negru)

La o tastatură mecanică, fiecare comutator este independent de celălalt. Din acest motiv, Royal Kludge RK837 este o alegere excelentă pentru gamerii care doresc un joc rapid și fluid. RK837 dispune de 68 de taste, o baterie de 3150mAh care permite până la 126 de ore de utilizare. În plus, veți găsi 4 comutatoare liniare RK Red suplimentare incluse pentru înlocuire.

Royal-Kludge/RK837-red-switch/8

Înlocuire ușoară a comutatorului

Cu tastatura Royal Kludge RK837, puteți înlocui confortabil comutatoarele fără a avea nevoie de lipire sau de unelte complicate. Cu ajutorul pensetei incluse, puteți schimba comutatoarele pentru ca tastatura să se potrivească nevoilor dvs.

Royal-Kludge/RK837-red-switch/1

Libertate fără fir

Cu 3 moduri de funcționare (cu fir, Bluetooth și 2.4G), tastatura oferă versatilitate și flexibilitate. Puteți comuta cu ușurință între trei dispozitive conectate simultan prin Bluetooth. Tastele interschimbabile și cablul USB detașabil sporesc confortul de utilizare. În plus, tastatura oferă 2 porturi USB-A și USB-C care vă permit nu numai să încărcați cu ușurință bateria, ci și să transferați date.

Royal-Kludge/RK837-red-switch/9

Personalizare

Tastatura Royal Kludge RK837 oferă o mare posibilitate de personalizare. Începând cu schimbarea iluminării de fundal – cu ajutorul software-ului Royal Kludge, puteți alege dintre 14 moduri sau 16,8 milioane de culori RGB. Aveți, de asemenea, opțiunea de a reprograma tastele pentru a se potrivi cât mai mult cu preferințele dumneavoastră. În plus, rama din jurul tastaturii este detașabilă, astfel încât puteți juca și lucra cu sau fără ea – dumneavoastră decideți cât de confortabil vă simțiți.

Royal-Kludge/RK837-red-switch/7

Baterie de lungă durată

3150mAh este capacitatea bateriei pe care o are tastatura mecanică Royal Kludge. Cu ea, puteți utiliza tastatura timp de 126 de ore cu o singură încărcare – adică mai mult de 5 zile întregi!

Royal-Kludge/RK837-red-switch/5

Versatilitate și sisteme de operare

RK837 este o tastatură care funcționează cu o gamă largă de software: Windows, iOS, Android și Linux – toate sunt acceptate! Te poți juca atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile. Royal Kludge RK837 RGB nu este doar o tastatură, ci un instrument care vă va ajuta să atingeți următorul nivel în jocuri și la locul de muncă, combinând viteza, precizia și versatilitatea. Descoperiți o nouă dimensiune a interacțiunii cu tehnologia cu ajutorul acestei piese hardware indispensabile.

Royal-Kludge/RK837-red-switch/3

Kitul include:

  • Tastatură
  • RK Switch x 4
  • Manual
  • Cablu
  • Instrument de înlocuire a capacelor de taste și a comutatoarelor
Marca Royal Kludge
Model RK837
Culoare Negru
Număr de chei 68
Iluminare de fundal Da
Conectivitate wireless Bluetooth, 2.4G
Capacitatea bateriei 3150mAh
Iluminare RGB