Tastatură mecanică Royal Kludge RK837 RGB, comutator maro (negru)

254,00 lei

60 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură mecanică Royal Kludge RK837 RGB, comutator maro (negru)

La o tastatură mecanică, fiecare comutator este independent de celălalt. Această caracteristică este cea care face ca Royal Kludge RK837 să se potrivească perfect nevoilor gamerilor care dau prioritate unui joc dinamic și fluid. Tastatura RK837 oferă 68 de taste și o baterie de 3150mAh, care asigură până la 126 de ore de utilizare continuă. În plus, sunt incluse 4 comutatoare suplimentare RK Brown, care vor fi indispensabile în cazul unei defecțiuni.

Royal-Kludge/RK837-brown-switch/9

Distracție fără fir

Oferind libertate, tastatura RK837 oferă trei moduri de funcționare: cu fir, Bluetooth și 2.4G. Acest lucru înseamnă că puteți comuta fără probleme între trei dispozitive care sunt conectate prin Bluetooth. Tastele interschimbabile și opțiunea de a detașa cablul USB îmbunătățesc și mai mult experiența utilizatorului. Tastatura dispune, de asemenea, de două porturi USB-A și USB-C pentru încărcarea bateriei și transferul de date.

Royal-Kludge/RK837-brown-switch/7

Fă-ți propria ta tastatură

Personalizarea este un alt punct forte al tastaturii RK837. Software-ul Royal Kludge vă permite să alegeți dintre 14 moduri de iluminare din spate și până la 16,8* (16,77) milioane de culori RGB. În plus, aveți posibilitatea de a reprograma tastele pentru a se potrivi mai bine preferințelor dvs. Cadrul din jurul tastaturii este detașabil, permițându-vă să personalizați aspectul pentru a se potrivi nevoilor și stilului dvs. de utilizare.

Royal-Kludge/RK837-brown-switch/4

Înlocuire ușoară a comutatorului

Cu tastatura Royal Kludge RK837, puteți înlocui confortabil comutatoarele fără a avea nevoie de lipire sau de unelte complicate. Cu ajutorul pensetei incluse, puteți schimba comutatoarele pentru ca tastatura să se potrivească nevoilor dvs.

Royal-Kludge/RK837-brown-switch/1

Durată lungă de viață a bateriei

Cu o baterie de lungă durată de 3150 mAh, tastatura Royal Kludge RK837 poate funcționa până la 126 de ore cu o singură încărcare, ceea ce se traduce prin mai mult de 5 zile întregi de utilizare.

Royal-Kludge/RK837-brown-switch/8

Versatilitate

Compatibilitatea cu diverse sisteme de operare, cum ar fi Windows, iOS, Android și Linux, face ca această tastatură să fie versatilă și să suporte atât dispozitivele desktop, cât și cele mobile. Royal Kludge RK837 RGB nu este doar o tastatură, ci un instrument care vă va duce experiența de joc și de lucru la un nivel superior, combinând viteza, precizia și flexibilitatea. Este o invitație de a descoperi o nouă dimensiune a interacțiunii cu tehnologia cu ajutorul acestui dispozitiv indispensabil.

Royal-Kludge/RK837-brown-switch/3

Kitul include:

  • Tastatură
  • Comutator RK x 4
  • Manual
  • Cablu
  • Pensetă de schimbare a tastelor
Marca Royal Kludge
Model RK837
Culoare Negru
Număr de chei 68
Iluminare de fundal Da
Conectivitate wireless Bluetooth, 2.4G
Capacitatea bateriei 3150mAh
Iluminare RGB