Tastatură mecanică pentru jocuri Motospeed SK84 RGB

239,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură mecanică Motospeed SK84 RGB

Tastatura Motospeed SK84 va satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori. Dispune de 84 de taste cu comutatoare roșii, care se disting prin durată lungă de viață. Îl poți conecta la dispozitivul la alegere în 3 moduri – cu fir sau fără fir. Designul ergonomic combinat cu iluminarea de fundal RGB va încânta orice pasionat de jocuri.

02Motospeed/SK84-rosu/1

Comutatoare roșii

Tastatura este echipată cu 84 de taste cu comutatoare roșii, care asigură o funcționare extrem de lină și silențioasă. Ele răspund la o presiune de 45 g, iar cursa lor de activare este de 2 mm. Sunt grozave atât pentru a juca, cât și pentru a scrie. În plus, durata de viață a acestora ajunge la 50 de milioane de clicuri, așa că poți fi sigur că tastatura te va servi mult timp.

02Motospeed/SK84-rosu/3

Diferite moduri de conectare

Bucurați-vă de și mai multă libertate de utilizare. Puteți conecta tastatura Motospeed atât cu fir, cât și fără fir. Folosind un receptor USB, veți conecta tastatura la computer în banda 2.4G. De asemenea, puteți utiliza Bluetooth 5.0, care oferă o transmisie stabilă și rapidă a semnalului. Preferi soluțiile tradiționale? Profită de cablul USB! Produsul funcționează excelent cu Windows, Android și Mac.

02Motospeed/SK84-rosu/8

Iluminare de fundal RGB colorată

SK84 dispune de iluminare de fundal RGB colorată, care oferă tastaturii o senzație unică de joc. Acest lucru va face din tastatura Motospeed completarea perfectă pentru zona dvs. de joc! În plus, aveți la dispoziție până la 20 de moduri, pe care le puteți personaliza liber după preferințele dvs. – alegeți doar combinația de taste potrivită!

02Motospeed/SK84-rosu/5

Capabilitati suplimentare

Operarea tastaturii este extrem de ușoară. Este echipat cu 12 taste funcționale care vă vor facilita operarea computerului. Folosindu-le, puteți, printre altele, să reglați volumul, să gestionați playerul muzical, să reglați luminozitatea ecranului sau să schimbați melodiile. Vedeți singur cât de convenabil este!

02Motospeed/SK84-rosu/2

Cu confortul în minte

Asigurați nivelul maxim de confort în timpul orelor de joc! Tastatura Motospeed SK84 vă va încânta cu designul său ergonomic – nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la durerile de încheieturi sau la senzația de oboseală, chiar și în timpul utilizării prelungite. Veți găsi, de asemenea, un instrument special care vă va face mai ușor să scoateți tastele de pe tastatură – le puteți schimba și poziția în funcție de nevoile dvs.

02Motospeed/SK84-rosu/7

Inclus

  • tastatură
  • Cablu USB-C
  • trăgător de chei
  • Receptor 2.4G
  • manual de utilizare