Tastatură mecanică Motospeed K82 RGB (negru)

187,00 lei

25 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură mecanică Motospeed K82

Motospeed K82 este o tastatură fără tastatură numerică. Dimensiunile sale mici îi sporesc mobilitatea, astfel încât o puteți lua practic oriunde. În plus, ocupă mai puțin spațiu pe birou, oferind mai mult spațiu pentru jocuri confortabile. Iluminarea de fundal RGB personalizabilă îi conferă o senzație fantastică de joc, în timp ce posibilitatea de a bloca tasta Windows ajută la prevenirea apăsării accidentale a tastelor și a întreruperilor nedorite în joc.

Design de ultimă generație

Tastatura Motospeed K82 va deveni punctul de atracție al oricărui desktop, datorită designului său modern. Cu un aspect cu adevărat e-sportiv, acest dispozitiv atemporal surprinde nu numai prin funcționalitatea sa, ci și prin designul său unic și elegant. Retroiluminarea LED de gaming vă oferă un control total asupra tastelor pe care le apăsați, chiar și în întuneric complet. Alegeți dintre 14 efecte și bucurați-vă nu numai de aspectul funcțional, ci și de cel vizual.

Durabilitate

Comutatoarele mecanice Outemu Blue au o durată de viață de 50 de milioane de clicuri, ceea ce le face incredibil de durabile. Nu vă faceți griji cu privire la distrugerea rapidă a tastaturii în timpul unui joc extrem de palpitant – acest dispozitiv incasabil vă va servi pentru mulți ani. Timpul lor de răspuns este extrem de rapid, ceea ce vă va garanta o performanță mai bună – în special în jocurile online.

Mai multe posibilități

Tastatura are 12 taste rapide. Astfel, puteți regla volumul, accesa internetul, schimba piesele și multe altele în cel mai scurt timp. Nu vreți să vă opriți accidental jocul atunci când vă așteptați mai puțin? Blocați tasta Windows și nu vă mai faceți griji pentru nimic.

Setul include:

  • Tastatură
  • Cablu USB
  • Extractor pentru tastatură
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Motospeed
Model K82
Tip Mecanic
Culoare Negru
Conexiune Cu fir
Interfață USB
Număr de taste 87
Comutatoare Outemu Red
Durata de viață a tastelor 50 de milioane de apăsări de taste
Iluminare de fundal RGB
Tensiune de funcționare DC 5V
Curent de operare 500 mA
Material ABS, aliaj de aluminiu
Greutate 617g
Dimensiuni 350 x 134 x 37 mm
Compatibilitate Windows XP/7/8/10
Altele Funcție anti-ghosting, 14 moduri de iluminare din spate, moduri de iluminare din spate personalizabile, 12 taste funcționale, blocare WIN, rollover N-key, 8 variante de culoare a iluminării din spate

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}