Tastatură mecanică Motospeed CK67 RGB (alb)

194,00 lei

114 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Motospeed CK67 RGB Tastatură mecanică Motospeed CK67 RGB

Căutați o tastatură compactă care să nu ocupe prea mult spațiu pe birou, dar care să vă permită să folosiți toate tastele și funcțiile cele mai importante? Motospeed CK67 este tastatura potrivită pentru tine! Aceasta dispune de un layout de 67 de taste cu switch-uri Longhua Red. De asemenea, dispune de retroiluminare RGB dinamică – disponibilă în 9 moduri.

Design compact

Tastatura este echipată cu un layout de 67 de taste, concentrându-se pe esența celor mai importante funcții. Acest lucru asigură faptul că dimensiunile sale (309 x 100 x 42 mm) sunt perfecte pentru un spațiu mic de birou – fără a compromite semnificativ funcționalitatea. Conectați dispozitivul la computer cu ajutorul cablului USB-C inclus.

Comutatoare Longhua Red

Tastatura utilizează comutatoare Longhua Red, care se caracterizează printr-o durată de viață de până la 50 de milioane de clicuri. În plus, tehnologia anti-ghosting susținută asigură lipsa conflictelor atunci când apăsați mai multe taste în același timp. Bucurați-vă de un confort ridicat de utilizare și de o durabilitate și rezistență ridicată la uzură. Totul pentru confortul dumneavoastră!

Retroiluminare RGB

Oferiți stației dvs. de lucru sau de divertisment un caracter unic și modern. Modelul CK67 dispune de iluminare de fundal RGB dinamică, care accentuează atractivitatea vizuală a hardware-ului. Acest lucru face ca tastatura să atragă toate privirile și să fie mult mai ușor de utilizat în medii întunecate.

Kitul include:

  • Tastatură
  • Cablu USB-C la USB
  • Extractor pentru tastatură
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Motospeed
Model CK67
Tip Mecanic
Culoare Alb
Conexiune Cablat
Interfață USB-C la USB
Număr de taste 67
Comutatoare Longhua Red
Durata de viață a tastelor 50 de milioane de apăsări de taste
Iluminare de fundal RGB
Tensiune de funcționare DC 5V
Curent de operare 300mA
Material ABS, aliaj de aluminiu
Greutate 541 g
Dimensiuni 309 x 100 x 42 mm
Compatibilitate Windows XP/7/8/10 / MacOS
Altele Funcție anti-ghosting, blocare WIN, N-Key rollover, moduri de iluminare de fundal personalizabile, 12 taste funcționale; 9 moduri de iluminare de fundal, 9 culori de iluminare de fundal

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>