Tastatură mecanică Motospeed CK107 RGB (negru)

155,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatura mecanică Motospeed CK107

Motospeed este o garanție de calitate pentru jucătorii de sporturi electronice. Dimensiunea tastaturii este perfect adaptată pentru o utilizare confortabilă și relaxată. Sistemul profesional de iluminare al tastaturii facilitează interacțiunea cu dispozitivul. Aceasta își va dovedi valoarea atât în timpul muncii, cât și în timpul jocurilor, datorită comutatoarelor roșii. Tehnologia anti-ghosting asigură precizia, iar compatibilitatea largă vă permite să conectați accesoriul la dispozitivele Windows XP/7/8/10.

Profesionalism și simplitate

Sistemul de tastatură combinat cu sistemul de iluminare reprezintă o modalitate simplificată de a lucra la calculator. Designul dispozitivului este adaptat în primul rând nevoilor gamerilor. De asemenea, puteți personaliza aspectul tastaturii în funcție de preferințele dvs. prin selectarea unuia dintre cele 14 moduri de iluminare de fundal disponibile.

Durabilitate fiabilă a apăsării tastelor

Lucrul și mai mult timp și fiabilitatea în orice situație – iată ce diferențiază tastatura Motospeed CK107. Cu o durată de viață a tastelor de aproximativ 50 de milioane de apăsări de taste, vă va servi bine pentru mulți ani de acum încolo.

Cu gândul la gameri și sporturi electronice

Datorită comutatoarelor roșii, jocurile nu sunt doar distractive, ci și confortabile. Tastele CK107 vă vor surprinde prin capacitatea de reacție și performanța lor fiabilă. Cu Motospeed, puteți efectua liber chiar și cele mai complexe combinații în timpul jocului. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei anti-ghosting, care împiedică apăsarea accidentală a tastelor nedorite.

INCLUDE:

  • Tastatură
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Motospeed
Model CK107
Tip mecanic
Culoare Negru
Interfață USB
Număr de taste 104
Material ABS, aliaj de aluminiu
Durata de viață a tastelor 50 de milioane de apăsări de taste
Conexiune Cu fir
Iluminare RGB
Dimensiuni 444 x 134 x 30 mm
Greutate 883g
Curent de funcționare 500 mA
Tensiune de operare DC 5V
Comutatoare Motospeed Red
Compatibilitate Windows XP/7/8/10 /
Altele Funcție anti-ghosting, 14 moduri de retroiluminare, moduri de retroiluminare personalizabile, 8 variații de culoare a retroiluminării, 12 taste funcționale, WIN lock, N-key rollover

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>