Tastatură mecanică Motospeed CK101 RGB (alb)

193,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatura de jocuri Motospeed CK101

Motospeed CK101 este o tastatură de gaming cu retroiluminare RGB care va satisface nevoile oricărui gamer. Echipată cu switch-uri Outemu Red, aceasta va avea performanțe bune atât în timpul jocurilor, cât și în timpul tastării. Datorită rolloverului N-key, puteți apăsa câte doriți în același timp și fiți siguri că mișcările dvs. vor fi înregistrate. Dispozitivul este, de asemenea, compact și ergonomic – luați-l cu dvs. oriunde mergeți și bucurați-vă de ore întregi de jocuri confortabile.

Caracter de joc

Iluminarea de fundal RGB configurabilă conferă dispozitivului un caracter de gaming unic. Personalizați cu ușurință aspectul său în funcție de preferințele dvs. selectând din cele 14 moduri de iluminare din spate disponibile. Astfel, CK101 poate deveni un adevărat punct de atracție pe biroul oricărui gamer.

Soluții care vă vor facilita experiența de joc

Comutatoarele mecanice ale tastaturii oferă timpi de răspuns incredibil de rapizi și un joc extrem de confortabil – veți răspunde la fiecare mișcare a adversarilor dvs. în cel mai scurt timp. Mai mult, posibilitatea de a bloca tasta WIN vă va împiedica să vă întrerupeți accidental jocul. N-key rollover asigură că fiecare apăsare de tastă este înregistrată cu precizie, astfel încât să puteți bate cu ușurință noi recorduri.

Chiar mai simplu de utilizat

Tastele rapide multimedia ale tastaturii facilitează și mai mult utilizarea computerului. Folosiți-le pentru a regla rapid și convenabil volumul de redare, pentru a schimba melodiile, pentru a vă verifica e-mailul sau pentru a accesa Internetul. Fie că vă jucați sau lucrați, CK101 vă va economisi timp!

Manevrabil și ergonomic

Tastatura este ușoară, compactă și la îndemână. De asemenea, este prevăzută cu un cablu detașabil, astfel încât să o puteți transporta în siguranță dacă aveți nevoie. Dispozitivul se distinge, de asemenea, prin designul său elegant, dar ergonomic – nu vă încordează încheieturile mâinilor și nu vă obosește mâinile, asigurându-vă confort pentru ore lungi de joc sau de lucru.

Setul include:

  • Tastatura de gaming Motospeed CK101 x 1
  • Cablu micro-USB la USB x 1
  • Dispozitiv de îndepărtare a tastaturii x 1
  • Manual de utilizare x 1

Specificații:

Producător Motospeed
Model CK101
Tip Mecanic
Culoare Alb
Conexiune Cablat
Interfață Micro-USB la USB
Număr de taste 87
Durata de viață a tastelor 50 de milioane de clicuri
Iluminare RGB
Tensiune de funcționare DC 5V
Curent de funcționare 500 mA
Material ABS, aliaj de aluminiu
Greutate 619 g
Dimensiuni 347 x 139 x 40 mm
Tipuri de întrerupătoare OUTEMU Roșu
Compatibilitate Windows XP/7/8/10
Altele Funcție anti-ghosting, 14 moduri de iluminare din spate, moduri de iluminare din spate personalizabile, 12 taste funcționale, blocare WIN, rollover N-key, 8 variante de culoare a iluminării din spate

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>